Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σμίγουν τ΄αηδόνια στον ΑΠΟΕΛ!

Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να είναι πρωτάρης στην Κύπρο, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ θα συναντήσει δύο… φίλους από τα παλιά. 

Τον Μάριο Μπούντιμιρ και τον α΄αντιπρόεδρο του συλλόγου Τάκη Αντωνίου. Το «love story» του ΠΑΟΚ με τον Κροάτη επιθετικό το καλοκαίρι του ΄12, τους είχε φέρει τότε όλους πιο… κοντά!

Οπως ασφαλώς θυμούνται όσοι διαθέτουν καλή μνήμη και δεν ξεχνούν εύκολα πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ διαπραγματευόταν με τον Μάριο Μπούντιμιρ την προοπτική της συνεργασίας τους.
 

Την τελευταία στιγμή ωστόσο και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο ποδοσφαιριστής... έστριψε δια του αρραβώνος και αντί για την Θεσσαλονίκη, κατέληξε στη Λευκωσία και στον ΑΠΟΕΛ.
 

Κάτι που έκανε έξαλλο τον τότε τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος προέβη σε σκληρές δηλώσεις κατά του ποδοσφαιριστή χαρακτηρίζοντας απατεώνα τον ίδιο και τον μάνατζερ του!
 

«Χειρίζομαι αυτή την υπόθεση εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα από τον Μπούντιμρ και από τον ατζέντη. Μιλάμε για παίκτη που θα ήταν εναλλακτική λύση, δεν έχει παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα και θα του δίναμε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. 

Είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε ο Μπούντιμιρ γιατί θέλω παίκτες που τιμούν τον λόγο τους» είχε δηλώσει τότε ο Δώνης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. .

Με αφορμή της καυστικές δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού, το μέλος του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, έδωσε τη δική του απάντηση στον τεχνικό του ΠΑΟΚ μέσω δηλώσεων του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis».
 

«Ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται και είναι υπεύθυνος για τα όσα δηλώνει. Δεν μπορώ να πάρω καμιά ευθύνη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μάλλον δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του γιατί σύμφωνα με τον ίδιο πήγε να αποκτήσει έναν απατεώνα. Είναι πολύ σκληρό αυτό που είπε. 

Στον ποδοσφαιρικό χώρο ξέρουμε πόσο ανταγωνιστικά είναι τα πράγματα και πόσο ρευστά.  Το γεγονός είναι ότι ο κ. Δώνης ήθελε τον παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή και μόλις δεν τον πήρε τον αποκάλεσε απατεώνα» είχε δηλώσει επί λέξει ο κ.Αντωνίου.
 

Η συνέχεια επί… σκηνής, όπως λένε και στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: