Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Χέρι» Μιλίνκοβιτς στον Πουλίδο για την ελληνική γλώσσα!

(φωτ.-www.arisfc.gr)
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο Ρούμπεν Πουλίδο στον Αρη. Οι τελευταίες κακές εμφανίσεις, τα παράπονα που υπάρχουν για την συμπεριφορά του εντός των αποδυτηρίων και η παράδοση του περιβραχιόνιου του αρχηγού, έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα για τον Ισπανό αμυντικό.

Μέχρι και… χέρι για τη μη επαρκή εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας του έβαλε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ως επίσημη αιτιολογία για την απόφασή του να μην είναι πλέον αρχηγός της ομάδας, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε όχι μόνο την άσχημη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και στο γεγονός ότι λόγω γλώσσας δυσκολεύεται στην επικοινωνία με τους διαιτητές κατά τη διάρκεια των αγώνων.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL», η μη επαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας από πλευράς Πουλίδο, χτύπησε άσχημα στις ευαίσθητες χορδές του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.
 

«Αυτό δείχνει ότι δεν σέβεσαι την χώρα που εργάζεσαι. Αγωνίζεσαι τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Σε αυτό το διάστημα όφειλες να΄χεις μάθει ελληνικά…» μετέφερε σε έντονο ύφος ο Σέρβος τεχνικός σε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Ισπανό στόπερ.
 

Λέτε μετά από όλα αυτά, ο Πουλίδο να συγκινηθεί και να ξεκινήσει τώρα στα ποδοσφαιρικά γεράματα ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης ελληνικών; Ποτέ δεν είναι αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: