Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Στα γραφεία της Κοπεγχάγης ο μάνατζερ του Ντε Μπλάσις!

(φωτ.-www.asterastripolis.gr)
Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ετσι δεν λένε…; 

Ε, για τις «ματιές» της Κοπεγχάγης στον Πάμπλο Ντε Μπλάσις του Αστέρα, το θέμα είναι όχι απλά υπαρκτό, αλλά και αρκετά προχωρημένο, αν κρίνουμε από την μυστική επίσκεψη του ατζέντη (Χουάν Κρουζ Ογιέρ) του ποδοσφαιριστή στα γραφεία της δανέζικης ομάδας.

Η πληροφορία πως ο Αργεντινός άσος του Αστέρα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Κοπεγχάγης κυκλοφόρησε προ ημερών στη δημοσιογραφική πιάτσα (μέσω του ειδησεογραφικού σάιτ infootball.gr) και ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα.
 

Οχι μόνο επειδή σκάουτερ των πρωταθλητών Δανίας βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα (11/11) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και παρακολούθησε τον Ντε Μπλάσις, αλλά και επειδή λίγες ημέρες νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL», ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Χουάν Κρουζ Ογιέρ ταξίδεψε στη Δανία και πέρασε το κατώφλι των γραφείων της Κοπεγχάγης!

Σημειωτέων, πως η επίσκεψη Ογιέρ στη Δανία πραγματοποιήθηκε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Αρκαδίας.
 

Οταν ο Αργεντινός ατζέντης πληροφορήθηκε πως η Κοπεγχάγη ψάχνεται για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, έσπευσε να προτείνει τον Ντε Μπλάσις. 

Οχι όμως μέσω e- mail, αλλά πραγματοποιώντας προσωπική επίσκεψη στα ιδιαίτερα... διαμερίσματα του δανέζικου συλλόγου.
 

Παρεμπιπτόντως, στην Κοπεγχάγη διατηρούν πολύ καλές αναμνήσεις από την ελληνική αγορά. Ας είναι καλά ο Ντάμε Εντόι.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός και άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και τον ΟΦΗ (τον οποίο απέκτησαν το καλοκαίρι του 2009) έκανε απόσβεση της μεταγραφής του και με το παραπάνω, γράφοντας στο κοντέρ 104 συμμετοχές και 59 γκολ σε μια τετραετία με τη φανέλα της ομάδας τους..
 

Εν ολίγοις, οι Δανοί πιστεύουν την ελληνική αγορά και έχοντας κάνει το σχετικό homework, ασφαλώς γνωρίζουν όχι μόνο πως στο νέο συμβόλαιο του Ντε Μπλάσις με τον Αστέρα δεν υπάρχει κάποια ρήτρα(buy out) αλλά και πως οι Μπακοκαϋμενάκηδες τον κοστολογούν με 1 εκατομμύριο ευρώ!
 

Σιγά μην πήγαιναν άλλωστε... τσάμπα τόσα χιλιόμετρα πήγαινε – έλα του Χουάν Κρουζ Ογιέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: