Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κουτλίδης: «Προπονητή και παίκτες καμικάζι ο Πανιώνιος»

(φωτ.-www.panionios.gr)
Το… καπέλο στον Νίκο Παντελή και τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου βγάζει ο πρώην διευθυντής της ΠΑΕ Λάζαρος Κουτλίδης, ενώ συγχρόνως χαιρετίζει εμμέσως πλην σαφώς το πρόωρο «διαζύγιο» της Λάρισας με τον άλλοτε προπονητή του «Ιστορικού» Κώστα Παναγόπουλο.

Μέσω του σχολίου που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook την Δευτέρα (11/11), ο Λάζαρος Κουτλίδης μνημονεύει το σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη από τον ίδιο τον Νίκο Παντελή και τον Βαγγέλη Σουφλέρη με πενιχρά οικονομικά μέσα, υποστηρίζοντας μάλιστα πως αυτή η ομάδα είναι ικανή να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Αναλυτικά: «Καλημέρα σας. Δύο πραγματάκια. Ότι και να λένε διάφορα παπαγαλάκια την ομάδα την κάναμε ο Νίκος, ο Βαγγέλης και εγώ με ούτε μια χούφτα ευρώ και αν δεν την πηδούσαν κάθε μέρα θα ήταν πιο ψηλά. Εχει προπονητή και παίκτες καμικάζι. 

Και κάτι προς τον κύριο Γαλανακόπουλο. Να πάτε να ανάψατε μία λαμπάδα στην Τήνο που γλυτώσατε νωρίς. Εμείς τα ηρεμιστικά τα παίρνουμε με τις χούφτες. Δεν τους έκατσε στο σχέδιο. Και τώρα που θα είσαι εδώ να μιλήσουμε για Πινέιρο κλπ αδερφέ. Αντε γεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: