Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το «άδειασμα» Τεννέ στο Μυροφορίδη και το «game over»

11 Οκτωβρίου – 11 Νοεμβρίου 2013. Τριάντα ημέρες άντεξε η συνεργασία του Μπάμπη Τεννέ με τον Απόλλωνα. Οσο και ο μήνας του μέλιτος. 

Ο Ελληνας τεχνικός αποτελεί πλέον παρελθόν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», πληρώνοντας όχι μόνο το «μάρμαρο» των απογοητευτικών και κατώτερων των προσδοκιών εμφανίσεων, αλλά και το... κρητικό «άδειασμα» στο τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη.

Οι «κακές γλώσσες» στη Ριζούπολη, έχουν να λένε πως ο 59χρονος τεχνικός έχασε πολλούς πόντους δημοτικότητας εντός των τειχών της ΠΑΕ και… έβγαλε μόνος του τα μάτια του. Με ποιον τρόπο...; 

Οταν μετά το «ναυάγιο» στα Χανιά και την ήττα από τον Πλατανιά, ουσιαστικά «άδειασε» στη συνέντευξη Τύπου τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη, κάνοντας λόγο (σε αποστροφή του λόγου του) για ομάδα που δεν πείθει, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για το μεταγραφικό σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού. Εκεί ακριβώς σήμανε η αρχή του τέλους της θητείας του στον Απόλλωνα!
 

Μην ξεχνάμε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σταμάτης Βελλής περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν σηκώνει κουβέντα για τον στενό συνεργάτη του.
 

Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλές ημέρες από την ασπίδα προστασίας που άπλωσε δημόσια στον τεχνικό διευθυντή, σε έντονο διάλογο που είχε με οπαδό της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια.   

«Όταν πέρσι ανέβηκε η ομάδα τότε κάνατε… μόκο για τον Μυροφορίδη. Τώρα λοιπόν, θα τον υποστείτε ακόμα και αν πέσουμε στη Β' και στη Γ'! Εγώ με αυτόν θα πορευτώ. Άμα δεν σας αρέσει πάρτε εσείς την ομάδα! Δεν θα μου κάνετε κουμάντο εσείς…» ήταν οι κοφτές κουβέντες που μετέφερε τότε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου σε φίλαθλο της ομάδας, που έκανε το «λάθος» να ρίξει ευθύνες στον τεχνικό διευθυντή για το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: