Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ενδιαφέρει ο ελεύθερος Ζαραδούκας τον Παναιτωλικό

Τον Σεπτέμβριο του ΄11 ο Παναιτωλικός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος έμενε ελεύθερος, τότε, από τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Στην πορεία στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε ο  Ολυμπιακός και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έστριψε… δια του αρραβώνος από το Αγρίνιο για να καταλήξει στον Πειραιά. Σχεδόν δύο χρόνια μετά, το φλερτ φαίνεται ικανό να αναθερμανθεί.

Ο Παναιτωλικός είχε κλείσει τον Σεπτέμβρη του ΄11 τον Ζαραδούκα, αλλά τα πάντα άλλαξαν όταν προέκυψε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων». Τα «καναρίνια» σεβάστηκαν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και έκαναν πίσω.
 

Εν τούτοις ο 28χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να επιβιώσει στον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει να θυμάται και πολλά από τους δανεισμούς που ακολούθησαν σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αρη.
 

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα, ωστόσο τα πράγματα στην Τρίπολη δεν εξελίσσονται όπως ασφαλώς περίμενε.

Μάλιστα το όνομά του εμφανίζεται τελευταία στη λίστα των υπό απομάκρυνση ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων του Ιανουαρίου.
 

Σε περίπτωση που ο Ζαραδούκας αποδεσμευτεί από τους Αρκάδες,  τότε σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» είναι βέβαιο πως ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για την απόκτησή του, ενώ και από την πλευρά του ο παίκτης, φέρεται να βλέπει θετικά την προοπτική της μετακόμισής  στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: