Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Διπλό «όχι» Πανσερραϊκού σε Αϊντραχτ και Ατρόμητο για Καρακούτη!

Ούτε Περιστέρι, ούτε Φρανκφούρτη! Η προαγωγή του 17χρονου επιθετικού του Πανσερραϊκού Γιώργου Καρακούτη για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, δεν ήταν της μοίρας γραφτό να ολοκληρωθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, εντός ή εκτός συνόρων. 

Νωρίτερα από τον Ατρόμητο που κινήθηκε για την απόκτησή του η σερραϊκή ομάδα είχε ρίξει… πόρτα σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca -SL» και στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης!

Οπως έγραψε το σάιτ serressport.gr παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ του Ατρομήτου για την απόκτηση των δικαιωμάτων του διεθνούς με την Εθνική Παίδων ποδοσφαιριστή, ο Πανσερραϊκός δεν άναψε το «πράσινο φως» για την μετακόμιση του στο Περιστέρι.
 

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «Marca – SL», στον Ατρόμητο έκριναν υπέρογκες (και εκτός της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας) τις απαιτήσεις των «λιονταριών» για έναν ποδοσφαιριστή μόλις 17 ετών. 
 

Νωρίτερα όμως από την εκδήλωση επίσημου ενδιαφέροντας από πλευράς Ατρομήτου, ο Καρακούτης πέρασε από το «μικροσκόπιο» της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας οι οποίοι αποφάσισαν να ρίξουν... νερό στο μύλο της μεταγραφής του.
 

Ωστόσο όπως ο Ατρόμητος έτσι και η Αϊντραχτ έκρινε υπερβολικά τα χρήματα που αξίωνε ο Πανσερραϊκός για την παραχώρησή του, με αποτέλεσμα ο παίκτης να παραμείνει κάτοικος Σερρών και να χάσει μία μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: