Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Χτύπησε» Περόνε η Ιντερ Μπακού!

Μπορεί ο Εμάνουελ Περόνε να προσφέρει καλά... μεροκάματα στο ιατρικό τιμ με τους συχνούς τραυματισμούς στην Καλλονή, ωστόσο η Ιντερ Μπακού εισέπραξε σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τη νησιώτικη ομάδα για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, λίγες ώρες πριν από το φινάλε των μεταγραφών.

Ο Περόνε αποθηκεύτηκε στο… σκληρό δίσκο του συλλόγου από το Αζερμπαϊτζάν το καλοκαίρι του ΄12, μέσω της διπλής σειράς των αναμετρήσεων με την τότε ομάδα του τον Αστέρα Τρίπολης για τον β΄προκριματικό γύρο του Europa League.
 

Μάλιστα ο 31χρονος επιθετικός, είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ των Αρκάδων στο πρώτο ματς στο Μπακού το οποίο είχε λήξει ισόπαλο (1-1) με την ελληνική ομάδα να παίρνει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι στον επαναληπτικό της Τρίπολης.  

Θυμηθείτε το γκολ του Περόνε στο Μπακού στο video που ακολουθεί.






Οι Αζέροι είχαν ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον υψηλόσωμο φορ, ωστόσο η Καλλονή έδειξε καλύτερα μεταγραφικά αντανακλαστικά και προσέθεσε τον παίκτη στο ρόστερ της, αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Αστέρα.
 

Εσχάτως, η Ιντερ Μπακού επανήλθε για την απόκτηση του ωστόσο το τάιμινγκ (λίγο πριν από την εκπνοή των μεταγραφών) κρίθηκε εντελώς ακατάλληλο από τους ανθρώπους της Καλλονής για την παραχώρησή του ποδοσφαιριστή και έτσι ο Περόνε παραμένει κάτοικος Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: