Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τα «χρυσά» πριμ του ΠΑΟΚ στο ηγεμονικό συμβόλαιο του Νάτχο!

Δεν είναι μόνο το ηγεμονικό συμβόλαιο των 820.000 ευρώ (!) που προσέφερε ο Ιβάν Σαββίδης στον Μπίμπρας Νάτχο για να τον «ψήσει» να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
 

Το πακέτο της συμφωνίας με τον Ισραηλινό μέσο περιλαμβάνει και δύο πλουσιοπάροχα μπόνους, τα οποία… σκάλισε το «Marca – SL» και αποκαλύπτει.

Oχι απλά βαθιά, αλλά όσο ποτέ άλλοτε με κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή έβαλε το χέρι στην τσέπη ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, για να αποσπάσει την υπογραφή του 25χρονου άσου.
 

Ο Σαββίδης άπλωσε χρυσάφι στα πόδια του Νάτχο, αν κρίνουμε όχι μόνο από τις καθαρές πάγιες αποδοχές του που ξεπερνάνε τα οκτώ κατοστάρικα (820.000 ευρώ) αλλά και τα δύο βασικά πριμ, που συμπεριλαμβάνονται στο συμβόλαιό του.
 

Το πρώτο αφορά την κατάκτηση του Κυπέλλου (έναν από τους διακαείς πόθους του Ιβάν Σαββίδη) που θα προσθέσει στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή το ποσό των 100.000 ευρώ.
 

Το δεύτερο «χρυσό» πριμ αφορά την έξοδο του ΠΑΟΚ στο Champions League της νέας περιόδου και την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.
 

Σε αυτή την περίπτωση και ανεξαρτήτως από το αν ο Νάτχο θα ΄χει ανανεώσει ή όχι το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο θα δικαιούται το ποσό των 150.000 ευρώ!
 

Τρελά χρήματα αν κι εδώ που τα λέμε, πως αλλιώς θα κατάφερνε να πείσει ο Ιβάν τον προικισμένο και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή να έρθει στο μνημονιακό ελληνικό πρωτάθλημα, απορρίπτοντας προτάσεις από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: