Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η «ανάσταση» του…Ντέιβιντ Μπέκαμ της Νέας Σμύρνης!

Με δύο γκολ που έφεραν στην ούγια την προσωπική του υπογραφή, ο Πανιώνιος έστησε σημαία στη Ριζούπολη! 

Ο «δήμιος» του Απόλλωνα Αντρέας Λάσνικ έπειτα από μια μεγάλη περίοδο χαμηλών «πτήσεων» και έντονης αμφισβήτησης αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του στην «πλατεία» και να δικαιώνει (και) με τις επιδόσεις του στο χορτάρι το παρατσούκλι του: ο… Ντέιβιντ Μπέκαμ της Νέας Σμύρνης!

Το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον μη αδειοδοτούμενο Πανιώνιο για να κάνει τη διαφορά. 

Ωστόσο στις πρώτες παραστάσεις έδειξε αδύναμος να «κουβαλήσει» την ομάδα στις πλάτες του και να επωμιστεί τον ηγετικό ρόλο που προσδοκούσαν στην «πλατεία» να αναλάβει όταν άλλαζαν… δαχτυλίδια μαζί του, έχοντας προηγουμένως μελετήσει το αξιοσέβαστο βιογραφικό του:

πρωτάθλημα Αυστρίας το 2006 με την με την Αούστρια Βιέννης, δύο κύπελλα Αυστρίας, θητεία στην Μπρέντα, συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του.




Παρεμπιπτόντως, στον Πανιώνιο αποφάσισαν να ρίξουν νερό στο... μύλο της μεταγραφής του, έπειτα από αρνητική απάντηση που εισέπραξαν από τον άλλοτε Φαίακα Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και αποτελούσε τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.
 

Προϊόντος του χρόνου, το κλίμα άρχισε να βαραίνει επικίνδυνα για τον Αυστριακό μέσο ο οποίος βρέθηκε με «διαρκείας» στον πάγκο και με ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Κι εκεί που τον περασμένο Γενάρη άρχισε να γίνεται σοβαρή κουβέντα ακόμη και για πρόωρη διακοπή της συνεργασίας του με τους «κυανέρυθρους», ο τροχός γύρισε και τα δεδομένα ανατράπηκαν. 
 

Ο 31χρονος μέσος σημείωσε το παρθενικό του γκολ με τους «κυανέρυθρους» στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ και από «τελειωμένος» ξεκίνησε να παίρνει τα… πάνω του και εσχάτως να αναλαμβάνει διπλό ρόλο: και του οργανωτή και του εκτελεστή! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!
 

Μια φορά από θαυμάστριες στη Νέα Σμύρνη (και όχι μόνο) να΄φαν κι οι... κότες!  
 

Είναι βλέπετε και αυτή η ομοιότητα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που τον ακολουθεί από τα παιδικά χρόνια όπως ο ίδιος αφηγείται και μάλλον δεν τον χαλάει καθόλου.
 

«Από τα παιδικά μου χρόνια με συνέκριναν με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Κάθε τόσο και λιγάκι με κατηγορούσαν ότι ενδιαφέρομαι περισσότερο για την εμφάνισή μου παρά για τις επιδόσεις μου στο γήπεδο...» έχει δηλώσει ο μέσος του Πανιωνίου  σχετικά με τον «σωσία» του.



Μια φορά και προς ενημέρωση του ποδοσφαιρικού και θηλυκού fan club. να ενημερώσουμε πως ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ της Νέας Σμύρνης» διαθέτει προσωπική σελίδα (www.andreaslasnik.com) στο Διαδίκτυο , όπου εκτός από στοιχεία της ποδοσφαιρικής καριέρας του, φιλοξενεί και διάφορες εξωαγωνιστικές δραστηριότητές του.
 

Κι εάν μάλιστα κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στην ηλεκτρονική γκαλερί, τότε το παλικάρι θα μπορούσε κάλλιστα να σταδιοδρομήσει εύκολα κι ως μοντέλο!

«Εξαιρετική η ποιότητα ζωής στην Αθήνα»

Προ ημερών έδωσε συνέντευξη σε αυστριακή ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πανιώνιο και την ζωή του στην Ελλάδα του βαθέως μνημονίου και της οικονομικής κρίσης. Αναλυτικά:

Για την ζωή στην Αθήνα: «Ζω πολύ άνετα εδώ παρότι έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνω και τη γλώσσα. Ήταν εξ αρχής μεγάλη πρόκληση για μένα. Ωστόσο, η ποιότητα ζωής στην Αθήνα είναι εξαιρετική. Κάθε μέρα ο ήλιος λάμπει και η θάλασσα είναι πέντε λεπτά από το σπίτι μου. Οι ρυθμοί σε σχέση με άλλες χώρες είναι διαφορετικοί, πιο αργοί, αλλά είναι πολύ όμορφα».

Για την κρίση: «Δεν την έχω αισθανθεί να σας πω την αλήθεια. Ισως επειδή ζω σε μια πολύ με υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ενας φίλος με επισκέφτηκε πρόσφατα και μου είπε: ”“Αντρεας, που είναι η κρίση που λέγανε; Όλες οι καφετέριες, τα εστιατόρια είναι γεμάτα…! Συμφωνώ μαζί του!»

Για την απόφασή του να έρθει στον Πανιώνιο: «Η πρόταση ήρθε τον Ιούλιο. Ηθελα να αποδείξω σε όλους και πρωτίστως σε μένα ότι είμαι ακόμα εδώ και μπορώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε με μεγάλο επαγγελματισμό και δεν έχω κανένα παράπονο».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: