Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτος…espresso για τον Αναστόπουλο στην πλατεία!

 
Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα πίνει πλέον τον αγαπημένο του espresso στον «ιερό βράχο» του Κολωνακίου, αλλά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης!
 

Ο «allenatore» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/2) στα νέα του προπονητικά λημέρια και αποτελεί τον διάδοχο του Κώστα Παναγόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ (15/2) του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ», αλλά και όσα έγραψε το «Marca – SL» την ίδια ημέρα(15/2), σχετικά με το «game over» του Παναγόπουλου και τον ερχομό του «Αναστό».

Ο Ελληνας τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι των «κυανέρυθρων» και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για ενότητα και αγάπη. Αναλυτικά:

«Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, όπως και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης τους οποίους γνωρίζω από όταν αγωνιζόμουν στον Πανιώνιο. Θα είμαι πάντα μπροστά. 

Είμαστε μια οικογένεια. Θα μείνουμε ενωμένοι και με αγάπη θα πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ακολουθεί ο Απόλλωνας και μετά βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ρεπό αύριο και από Τετάρτη ξεκινάμε δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: