Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Made in Domingo Sevillano» ο Χουάνμα Ντελγκάδο του Αστέρα


Οποια… ισπανική πέτρα κι αν σηκώσει κανείς στην Τρίπολη, τον Ντομίνγκο Σεβιγιάνο θα ανακαλύψει από κάτω! 

Ο Ιβηρας ατζέντης έχει «χτίσει» την ιβηρική παροικία στην Τρίπολη τα τελευταία χρόνια και δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται πίσω και από την μεταγραφή Χουάνμα Ντελγκάδο στον Αστέρα Τρίπολης.
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ»

Μπορεί ο 24χρονος επιθετικός να άργησε να… ανάψει την μηχανή, αλλά από την στιγμή που το έκανε, «κολλάει» το ένα γκολ μετά το άλλο με τη φανέλα του Αστέρα. 

Στις έξι τελευταίες συμμετοχές του στη Super League έγραψε τέσσερα γκολ στο κοντέρ και κατά όπως φαίνεται η καταμέτρηση θα΄χει και συνέχεια και τα ακόμη καλύτερα έρχονται!
 

Μια φορά ο Χουάνμα ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Τρίπολη με τις «ευλογίες» του Ισπανού agent Ντομίνγκο Σεβιγιάνο, ο οποίος μαζί με τον Αργεντινό μάνατζερ Χουάν Κρουζ Ογιέρ, είναι οι δύο ξένοι ατζέντηδες τους οποίους εμπιστεύεται τυφλά ο Γιάννης Καϋμενάκης και έχουν κάνει «χρυσές δουλειές» στον Αστέρα.
 

Σημειωτέον πως εκτός από τον Χουάνμα, ο Σεβιγιάνο διατηρεί στο πελατολόγιο του τον άλλοτε «μαέστρο» του Αστέρα και νυν παίκτη της Μακάμπι Χάιφα Ρούμπεν Ράγιος όπως και τους «Αρκάδες» Τσίμο Ναβάρο και Φερνάντο Ουσέρο.    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: