Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ρεκόρ καριέρας για τον «on fire» Μάντζιο στον Λεβαδειακό!

Την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του διανύει ο Βαγγέλης Μάντζιος με τη φανέλα του Λεβαδειακού. 

Με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο 30χρονος στράικερ έφτασε τα 9 στο φετινό πρωτάθλημα κι «έσπασε» την προηγούμενη καλύτερη επίδοση της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία.

Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε από την περίοδο 2005-06, έχοντας γράψει 8 γκολ στο... κοντέρ του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό.  

Στη Λιβαδειά μετράει από το Σάββατο (22/2) ένα παραπάνω και η καταμέτρηση κατά τα φαινόμενα θα΄χει και συνέχεια, δεδομένου πως απομένουν ακόμη 8 αγωνιστικές για το πέσιμο της καρό σημαίας.
 

Σημειωτέον, πως ο Μάντζιος έχει συνεισφορά στους 19 από τους 30 βαθμούς που έχει μαζέψει στο σακούλι η ομάδα της Βοιωτίας, δεδομένου πως έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις νίκες με αντιπάλους την Καλλονή (1-0, 1 γκολ) την Ξάνθη ( 2-0. 1 γκολ), τον Πανιώνιο (2-0, 1γκολ) τον Εργοτέλη (2-0, 2 γκολ), τον Ατρόμητο (1-0, 1 γκολ) τον Αστέρα Τρίπολης (3-1, 1 γκολ) και στην ισοπαλία με τον Πανθρακικό (2-2, 1 γκολ).
 

Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο σκόραρε και ο Λεβαδειακός έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο, ήταν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και στην ήττα (2-1) από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: