Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Εχασε... πόντους ο Σιαλμάς στον Πλατανιά!

Σε… ρηχά νερά κολυμπάει ο Δημήτρης Σιαλμάς στα Χανιά. 

Ο 28χρονος επιθετικός παραμένει «άκαπνος» με τη φανέλα του Πλατανιά και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca-SL» θα πρέπει να κάνει πράγματα και... θαύματα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, για να ενεργοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα. 

Ο Ελληνας επιθετικός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του άλλοτε τεχνικού των «ερυθρόλευκων» Νίκου Αναστόπουλου από το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, προερχόμενος από την Καζάρ Λανκανάρ του Αζερμπαϊτζάν.

Η μέχρι τώρα παρουσία του στην κρητική ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας κι οι αριθμοί στην προκειμένη περίπτωση αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της φτωχής προσφοράς του: 5 παιχνίδια στη Super League, 0 γκολ και 203 λεπτά συμμετοχής.


Σημειωτέον πως από τις πέντε συμμετοχές μόνο μια ήταν «γεμάτη» (βλ. 90λεπτη) και συγκεκριμένα αυτή κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στις 5 Φεβρουαρίου.
 

Αριθμοί που κάθε άλλο παρά ευνοούν την ενεργοποίηση της οψιόν στο συμβόλαιό με τον Πλατανιά και την επέκταση της συνεργασίας με τον σύλλογο των Χανίων εν όψει και της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: