Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Οι αναμνήσεις του Ατρόμητου από τον... αξέχαστο Μιχάλη Κουκουλάκη!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τα φρικτά (κι απολύτως δικαιολογημένα) παράπονα του Ατρόμητου για το πέναλτι – «φάντασμα» που σφύριξε ο Μιχάλης Κουκουλάκης στον αγώνα (15/3) με τη Βέροια, έρχονται να ανασύρουν περιστεριώτικες μνήμες, βγαλμένες από την προϊστορία των... ραντεβού με τον διεθνή διαιτητή. 

To «Marca – SL» ξεσκονίζει το αρχείο και θυμάται…  

Δεν είναι η πρώτη φορά που οΚουκουλάκης προκαλεί την οργή των ανθρώπων του Ατρόμητου. 

Αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν θα θυμηθεί ουκ ολίγα παιχνίδια στα οποία οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» διαμαρτυρήθηκαν και βγήκαν από τα… ρούχα τους, με όσα σφύριξε ή δεν σφύριξε ο ρέφερι από το Ηράκλειο. 

Οπως επί παραδείγματι το αλήστου μνήμης δριμύ «κατηγορώ» του Γιώργου Σπανού μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον Αρη τον Απρίλιο του 2008. 

Ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» πραγματοποίησε τότε ολομέτωπη, δριμεία επίθεση κατά του Κουκουλάκη απευθύνοντάς του – μέσω ανακοίνωσης - τρεις ερωτήσεις με σαφή ειρωνική και δηκτική διάθεση:
 

«Ερώτηση 1η: Κύριε Κουκουλάκη, εάν η ίδια φάση και στο ίδιο χρονικό σημείο γινόταν στην περιοχή του Αρη, θα είχατε το σθένος να σφυρίξετε ένα τέτοιο πέναλτι;
 

Ερώτηση 2η: Κύριε Κουκουλάκη, πού τα βρήκατε τα έξι λεπτά καθυστέρηση; Μήπως ξεχάσετε να κάνετε την αλλαγή ώρας στο ρολόι σας;
 

Ερώτηση 3η: Κύριε Κουκουλάκη, μήπως έχετε την εντύπωση ότι δημιουργήσατε πρόβλημα στον Ατρόμητο επειδή του αποβάλατε δύο παίκτες;
 

Κύριε Κουκουλάκη, το ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις ποτέ, όμως τουλάχιστον κάνε την αυτοκριτική σου. Να ξέρεις πάντως ότι σου οφείλω κι ένα ευχαριστώ, γιατί ''κατάφερες'' με τη διαιτησία σου να ξεσηκώσεις και να συσπειρώσεις τον κόσμο του Περιστερίου. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Εξι σχεδόν χρόνια μετά από εκείνη την  ανακοίνωση, ο ίδιος διαιτητής σφύριξε ένα πέναλτι εις βάρος του Ατρομήτου που μόνο ο ίδιος είδε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια: «δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 90' με πέναλτι που είδε μόνο ο Κουκουλάκης».


Οπως λοιπόν εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που η ιστορία επαναλαμβάνεται ως εφιάλτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: