Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Respect στον αναγεννημένο Παπάζογλου και στον «allenatore»!

Οταν το καλοκαίρι του ΄12 ο Νίκος Αναστόπουλος «κατέβαζε» τον Θανάση Παπάζογλου στο Ηράκλειο για… «αντί – Μάντζιο», αρκετοί σύντεκνοι (κι όχι μόνο) εξέφραζαν επιφυλάξεις για το νέο «σημαιοφόρο» της επιθετικής γραμμής του ΟΦΗ και την απόσβεση της μεταγραφής στην κρητική ομάδα.
 

Προϊόντος του χρόνου έβγαλε ασπροπρόσωπο τον «allenatore» και στο Ηράκλειο, πίνουν πλέον ρακή στο όνομα του Ελληνα φορ...

Ο υψηλόσωμος φορ προερχόταν από φτωχές χρονιές με τον ΠΑΟΚ (και ενδιάμεσα ένα εξάμηνο στον Αστέρα Τρίπολης) όταν πριν από ενάμιση χρόνο έριχνε άγκυρα στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να μην γεμίζει το… μάτι για διάδοχος του Βαγγέλη Μάντζιου στο ρόστερ του ΟΦΗ.
 

Το γέμιζε όμως (και το παραγέμιζε) στον τότε τεχνικό των «μελανόλευκων» Νίκο Αναστόπουλο, που τον υποδέχτηκε μετά βαΐων και κλάδων στο νησί. 

Στην πρώτη του χρονιά στον ΟΦΗ με 9 συνολικά γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) ξεπέρασε την επίδοση (8 γκολ) του Μάντζιου την προηγούμενη σεζόν (2011-12) και… ξόρκισε το φάντασμά του που έκοβε βόλτες στο «Γεντί Κουλέ».
 

Την τρέχουσα σεζόν (και δεύτερη στο Ηράκλειο) ο 26χρονος επιθετικός μετράει 8 γκολ και το τελευταίο εξ αυτών σημειώθηκε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που στέλνει τον ΟΦΗ στο ξέφωτο του τελικού.
 

Respect στον αναγεννημένο στην Κρήτη Παπάζογλου, respect όμως και στην επιλογή του «Αναστό» να τον εμπιστευτεί ως τον επόμενο ηγέτη της επιθετικής γραμμής του ΟΦΗ στην μετά - Μάντζιου εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: