Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

To όνειρο - made in Brazil - του Κώστα Γιαννούλη!

Μ' ένα όνειρο... τρελό, βαδίζει ο Κώστας Γιαννούλης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ποιο είναι αυτό…; Η συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Το δίδυμο Χολέβας – Τζαβέλλας δείχνει ακλόνητο στο αριστερό άκρο της άμυνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ωστόσο, ο 27χρονος αμυντικός του Ατρόμητου δεν σταματά να ελπίζει στο όνειρο... made in Brazil!

Αν και κατά τη διάρκεια της σεζόν οι επιδόσεις του με την περιστεριώτικη ομάδα παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, εν τούτοις κι επειδή η τελευταία γεύση πάντα μένει, ο αριστερός πλάγιος – μπακ των «κυανολεύκων» φιλοδοξεί πως  με εμφανίσεις σαν κι αυτή στο τελευταίο παιχνίδι με την Βέροια, θα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον (και όχι μόνο) του Φερνάντο Σάντος.
 

Παρεμπιπτόντως στη Βέροια, μοίρασε δύο εξαιρετικές ασίστ σε Παπαδόπουλο και Ναπολεόνι αν και δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, ενώ θα επιδιώξει να παίξει τα... γαλανόλευκα ρέστα του στις επόμενα παιχνίδια μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Κι αν του κάτσει...; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: