Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Οι αναμνήσεις και το αήττητο του Ατρόμητου με τον Γιάχο!


Ο Θανάσης Γιάχος πήρε «φύλλο πορείας» από την ΚΕΔ για την Λεωφόρο και θα σφυρίξει τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (14/5) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. 

Οι αναμνήσεις των φιλοξενούμενων από τον Χιώτη ρέφερι δεν είναι και οι καλύτερες, παρά το γεγονός πως τα τρία τελευταία χρόνια παραμένουν αήττητοι με τον εν λόγω διαιτητή.

Διαβάστε στο «ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ».


Λένε πως ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές, κάτι όμως που δεν συμβαίνει παντού και πάντα. Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια και κάτι… ψιλά, στο Περιστέρι δεν έχουν ξεχάσει τα διαιτητικά «φάλτσα» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τον Φεβρουάριο του ΄11 στο Πανθεσσαλικό.

Μετά το τέλος του αγώνα η ΠΑΕ Ατρόμητος μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε την απόφασή της να ζητήσει από την ΚΕΔ την εξαίρεση του Γιάχου από τα παιχνίδια της, συν την παραδειγματική τιμωρία του βοηθού του(Μαγιάννης) για ακύρωση κανονικού γκολ.

Ιδού τι ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα διαιτησίας σε αγώνες της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τους θεσμοθετημένους φορείς του ποδοσφαίρου, ήτοι τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο και τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Βασίλειο Τεροβίτσα. Θα ζητήσει να εξαιρεθεί ο διαιτητής Γιάχος του συνδέσμου Χίου από τους επόμενους αγώνες της ομάδας…».

Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και ο Γιάχος συνέχισε να σφυρίζει ματς των «κυανολεύκων» χωρίς από τότε να΄χει χάσει ο Ατρόμητος σε παιχνίδι με τον 37χρονο διαιτητή, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. 


Αναλυτικά:  Ατρόμητος – ΠΑΟ 1-1 (17/9/11), Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1 (7/5/12), Λεβαδειακός – Ατρόμητος 0-0 (17/2/13), Ατρόμητος – Πανθρακικός 3-1 (22/12/13, Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0 (Κύπελλο- 15/01/14), Ατρόμητος – Πλατανιάς 3-0 (23/3/14)

Δεν υπάρχουν σχόλια: