Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Πλήρης επιβεβαίωση του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» για τον Ρουμάνο Γκεόργκε Γκρόζαβ!

 







Το μεταγραφικό  (ελληνικό) «καμπανάκι» για τον Γκεόργκε Γκρόζαβ, χτύπησε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 17 Ιουνίου, αποκαλύπτοντας πως το βιογραφικό του 24χρονου Ρουμάνου μεσοεπιθετικού της Τέρεκ Γκρόζνι κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Πριν αλέκτορα φωνήσαι, επιβεβαιώθηκε πλήρως! 

Σύμφωνα με το βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «ΣΠΟΡ του Βορρά» στο φύλλο του Σαββάτου (21/6), ο Γκεόργκε Γκρόζαβ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.

 

(«ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» -17/6)
Αξίζει να θυμηθούμε κάνοντας ένα μικρό… rewind στη στήλη (βλ.πάνω αριστερά) του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» στην «ΩΡΑ των σπορ», τι ακριβώς έγραφε επί λέξει στις 17 Ιουνίου:
 

«Επειδή οι Ρουμάνοι παίκτες “παίζουν” δυνατά και διαχρονικά στην ελληνική αγορά, αποθηκεύστε ένα όνομα: Γκεόργκε Γκρόζαβ. Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της Τέρεκ Γκρόζνι και εν ενεργεία διεθνής, δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ρωσικής ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. 

Το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός και μια από τις χώρες που έχει κοινοποιηθεί το βιογραφικό του είναι και η Ελλάδα. Μην το αποκλείετε λοιπόν, σύντομα να τον δούμε να έρχεται στα μέρη μας».
 
Αυτά αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» και το Σάββατο (21/6) ακολούθησε το δημοσίευμα των «ΣΠΟΡ του Βορρά», το οποίο ήρθε να επιβεβαιώσει πλήρως το μεταγραφικό (ελληνικό) «καμπανάκι» για τον Γκεόργκε Γκρόζαβ.


Πηγαίνοντας το ρεπορτάζ ένα βήμα πιο μπροστά, η βορειοελλαδίτικη εφημερίδα έβαλε τον Ρουμάνο παίκτη σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, αφιερώνοντας στην αφεντιά του εν λόγω ποδοσφαριστή το βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας!

Αναλυτικά:

«Ο Γκοζάβ αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ωστόσο έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και στην αντίστοιχη δεξιά, αλλά και πίσω από τον φορ. Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για αυτόν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τους έχουν πείσει σε πρώτη φάση για τις ικανότητές του αλλά και τη δυνατότητά του να προσφέρει ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ. 

Σε κάθε περίπτωση, στον Δικέφαλο έχουν ρίξει μεγάλο βάρος των προσπαθειών τους στην ενίσχυσή τους ενόψει της νέας σεζόν με την απόκτηση ενός εγνωσμένης αξίας ακραίου κυνηγού. Και ο Γκεόργκε Γκροζάβ βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα.
 

O Γκροζάβ άρχισε την καριέρα του στην Ουνιρέα, ομάδα του τόπου καταγωγής του, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια.
 

Το Ιανουάριο του 2009 πήρε μεταγραφή για τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ ενάμιση χρόνο αργότερα επέστρεψε στη Ρουμανία για να φορέσει τη φανέλα της Κλουζ.
 

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Πετρολούλ Πλοέστι (η σεζόν 2012-2013 ήταν η καλύτερη στην καριέρα του, όντας αναντικατάστατο στέλεχος της ρουμανικής ομάδα και με εννέα γκολ στο ενεργητικό του), ενώ τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για την Τέρεκ Γκρόζνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: