Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Αναστασόπουλος, με ένα χρόνο… καθυστέρηση στην Ξάνθη!

Με δωδεκάμηνη … καθυστέρηση επέστρεψε την Δευτέρα (21/7) ο Νίκος Αναστασόπουλος στην Ξάνθη. 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε «φλερτάρει» και το περασμένο καλοκαίρι με το come back (έπειτα από το «διαζύγιο» το καλοκαίρι του 2006) στην ακριτική ομάδα, ωστόσο ήρθε τρίτος και καταϊδρωμένος στην σχετική κούρσα πίσω από τους Τσέμα και Κυριακίδη, οι οποίοι πήραν «φύλλο πορείας» για τα Πηγάδια. Το «Marca - SL» κάνει... rewind.

Πριν από ένα χρόνο ο Γιούρι Λοντίγκιν μετακόμιζε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ζενίτ, οι Ζόντι Βιβιανί και Σωτήρης Λυμπερόπουλος κουνούσαν μαντήλι και η ακριτική ομάδα είχε απομείνει με μοναδικό τερματοφύλακα το νεαρό Μιχάλη Ζαρόπουλο.
 

Ο τότε τεχνικός της Ξάνθης  Νίκος Καραγεωργίου και το υπόλοιπο μεταγραφικό τιμ, είχαν μπει στη διαδικασία αναζήτησης όχι ενός, αλλά δύο τερματοφυλάκων.
 

Ο παλιός γνώριμος από την προ ετών θητεία του στην Skoda Νίκος Αναστασόπουλος, υπήρξε μια από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν σοβαρά.
 

Ηταν η περίοδος που ο εν λόγω κίπερ είχε καταθέσει προσφυγή εις βάρος της Κέρκυρας και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 

Ελα όμως που η προϋπηρεσία στην ομάδα της Θράκης και συγκεκριμένα από τον Γενάρη του 2001, μέχρι και το καλοκαίρι του 2006, που μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας, δεν ήταν αρκετά για να τον επαναφέρουν στα Πηγάδια (μεταπήδησε τελικά στη Βέροια) κάτι που τελικά συνέβη ένα χρόνο αργότερα.
 

Μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την Δευτέρα (21/7) την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστασόπουλο. Ποτέ δεν είναι αργά!