Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Στην Καλλονή - μέσω… Τούμπας - ο θηριώδης Μπράνιμιρ Αλεξιτς! (vds)

«Τάμα» φαίνεται πως είχε κάνει ο Σέρβος τερματοφύλακας Μπράνιμιρ Αλεξιτς, την μεταγραφή του σε ελληνική ομάδα.

Το νέο απόκτημα της Καλλονής (η νησιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την Δευτέρα 21/7 τη διετή συνεργασία τους) είχε βρεθεί μία… ανάσα από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι (2013) χωρίς - εν τέλει - να΄ρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη. 

Να όμως, που τελικά, ο επιμένων ελλη- νικά!

Η ομάδα της Μυτιλήνης γνωστοποίησε τη Δευτέρα (21/7) την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας δύο ετών με τον 24χρονο πορτιέρε, ο οποίος διακρίνεται στην βασική φωτογραφία με τον τεχνικό διευθυντή της Καλλονής Προκόπη Καρτάλη.
 

«Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την διετή συνεργασία της με τον Σέρβο τερματοφύλακα Μπράνιμιρ Άλεξιτς (Branimir Aleksic).
 

Ο 24χρονος πορτιέρο γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1990. 

Από το 2009 μέχρι και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με την ομάδα της σερβικής Σούπερ Λιγκ Spartac Subotica με την οποία σημείωσε συνολικά 101 συμμετοχές. Εχει φορέσει δύο φορές τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.0
 

Μπορεί ο θηριώδης (έχει ύψος 1.96μ.) Αλεξιτς να σκάει… μύτη ως rookie στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα γάντια της Καλλονής, ωστόσο «κουβαλάει» ελληνικό μεταγραφικό ιστορικό.
 

Το περασμένο καλοκαίρι (2013) δημοσιεύματα στη Σερβία τον έφερναν να «κλείνει» στον ΠΑΟΚ, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και η ομάδα του (Σπάρτακ Σουμπότιτσα) με σχετική ανάρτησή της στο twitter εκείνη την περίοδο:
 

«Ο τερματοφύλακάς της ομάδας μας, Μπράνιμιρ Αλεξιτς είναι πολύ κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Οι δύο σύλλογοι καταβάλλουν εντατικές προσπάθειες για να κλείσει η συμφωνία», αναφέρει το «τιτίβισμα» της σερβικής ομάδας. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ίδιος ο Αλέξιτς, δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, άκρως θετικός στην ιδέα του ερχομού του στην Ελλάδα. Ιδού μια μικρή… γεύση των δηλώσεων του:
 

«Εχω φίλους από την Εθνική ομάδα και από εκεί θα πάρω τις πληροφορίες.  Δεν έχω πολλές πληροφορίες, αυτά είναι καθαρά θέματα που καθορίζονται από τις δύο ομάδες. 

Φυσικά και είμαι θετικός στο να έρθω στην Ελλάδα, αν και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δύο καλούς τερματοφύλακες δεν είναι πρόβλημα για μένα. Αυτό θα με βοηθήσει και δεν φοβάμαι να δουλέψω. Για μένα ο καλύτερος τερματοφύλακας είναι ο Βαν Ντε Σααρ.
 

Προσωπικά, δεν μπορώ να δώσω μια καλή περιγραφή στο τι είμαι καλός, όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και προσπαθούν μέσα από τις προπονήσεις να τα βελτιώσουν»
 

Ε, όσο τον είδατε εσείς, άλλο τόσο είδαμε κι εμείς κατά τα μέρη μας εκείνη την περίοδο τον Σέρβο τερματοφύλακα, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, γνωρίζεται πολύ καλά με τον άλλοτε τεχνικό του Αρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς από την κοινή θητεία τους στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα. Μικρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: