Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ενας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά!

Eνας φίλος ήρθε απόψε απ τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις, που λέει και το παλιό τραγούδι του Σώτου Παναγόπουλου...

Ενας φίλος που έκατσε σε 24 παιχνίδια στον πάγκο της Κέρκυρας τη σεζόν 2012-13 και επέστρεψε το Σάββατο (23/8) στο νησί των Φαιάκων για την αναμέτρηση της νυν ομάδας του (Πανθρακικός) με την «κόμισσα» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 

Ο Ακης Μάντζιος έτυχε καλής υποδοχής από το κοινό της Κέρκυρας, ενώ έπειτα από το αρχικό «σφίξιμο», στο «τρίτο ημίχρονο» είχε αρκετά πηγαδάκια με διάφορους ντόπιους και φίλους απ΄τα παλιά.  

Βλέπετε, οι Φαίακες αναγνωρίζουν την πολύ καλή δουλειά του Ελληνα τεχνικού, κατά τη διάρκεια της προπονητικής θητείας του στο νησί.

Για την ιστορία, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πηγαδάκια ήταν το τετ α τετ με τον Θανάση Λιμπάντση, αδερφό του Γιώργου Λιμπάντση. 

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις για κάποιες... παρεξηγήσεις (μικρές ή μεγάλες) που δημιουργήθηκαν έπειτα από το «διαζύγιο» του κόουτς με την Κέρκυρα τον Φεβρουάριο του 2013. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: