Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...

Λίγοι ασφαλώς θα το πρόσεξαν, ωστόσο επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, καλό είναι να καταγράφονται. 

Μήπως σας θύμισε κάτι η φανέλα με την οποία παρατάχθηκε η Καλλονή στο γήπεδο της Τούμπας...; 







 Αν όχι να σας πληροφορήσουμε πως πρόκειται για την περυσινή (2013-14) εμφάνιση της Τσέλσι, η οποία αποδείχτηκε γουρλίδικη για τη νησιώτικη ομάδα, αν κρίνουμε από το γεγονός, ότι έφυγε «ατσαλάκωτη» από την Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ραντεβού (1-1) με τον ΠΑΟΚ.

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας της Μυτιλήνης έχει έντονο μπλε χρώμα και λευκές λεπτομέρειες, αποτελώντας κοπιά της φανέλας που κόζαρε την περασμένη περίοδο (2013-14) η Τσέλσι και βγαίνει από την ίδια αθλητική εταιρεία (Adidas) που ντύνει και την Καλλονή την φετινή σεζόν. 

Να θυμίσουμε πως ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» είχε αποκαλύψει στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 29 Απριλίου την παραγγελία που έκαναν στη Μυτιλήνη, ζητώντας από την Adidas τη φανέλα των «μπλε».
 

Καλλονή σαν να λέμε... Τσέλσι! Για την ιστορία, ιδού τι έγραφε το σχετικό ρεπορτάζ:  «Η ομάδα του βορειοανατολικού Αιγαίου έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με εταιρεία αθλητικού ιματισμού («Adidas») καταβάλλοντας ετησίως το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 ευρώ!

Μάλιστα λέγεται πως οι «σαρδέλες» έχουν ήδη παραγγείλει την φετινή φανέλα της Τσέλσι (!) που από το προσεχές καλοκαίρι θα βρίσκεται στη διάθεση των ομάδων που συνεργάζονται με την εν λόγω εταιρεία. Λεφτά υπάρχουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: