Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Με τους οκτώ νέους και τον Κάσες ο Πανθρακικός στην Κέρκυρα - Οι ευκαιρίες του αυγουστιάτικου παζαριού

Με όλα τα νέα αποκτήματα και την εσωτερική μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού (Χοσέ Μαρία Κάσες) στην «φαρέτρα» του, αναχώρησε την Πέμπτη (21/8) η αποστολή του Πανθρακικού από την Κομοτηνή, εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Κέρκυρα.

Κι όταν αναφερόμαστε στους new entries ποδοσφαιριστές, ο λόγος για τους Σερφά, Πέρεζ, Τριανταφυλλάκο, Τσουμάνη, Ντιγκουινί, Μεχία, Φερνάντες και Αράμπα.
 

Σημείο αναφοράς ασφαλώς, αποτελεί (και) η επανεμφάνιση του Χοσέ Μαρία Κάσες, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Πανθρακικού πριν από οκτώ μήνες (!) και συγκεκριμένα στο «El Thrakiko» με την Ξάνθη στις 12 Ιανουαρίου.
 

Εκτοτε πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, χάνοντας ολόκληρο το υπόλοιπο διάστημα της περασμένης σεζόν.
 

Αναλυτικά η αποστολή της ακριτικής ομάδας που θα διαμείνει στην Ηγουμενίτσα, απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές:  Φερνάντες, Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μπαϊκαρά, Σερφά, Χρήστου, Τριανταφυλλάκος, Μεχία, Λαδάκης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Ντιγκουινί, Τζάνης, Ιγκόρ, Αράμπα, Κάσες, Χασομέρης, Πέρεζ και Εμπόου.
 

Τέλος, συνεχίζεται η αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού από τις ευκαιρίες του τελευταίου δεκαημέρου τους αυγουστιάτικου παζαριού. Κι αν τους... κάτσει;



Δεν υπάρχουν σχόλια: