Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Προβληματισμός για τα 904 εισιτήρια (!) στον Πανιώνιο

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Πανιώνιε μου! 

Οπως συνέβη στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της περασμένης σεζόν, έτσι και στα πρώτα ματς του φετινού πρωταθλήματος, η φτωχή παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης «σημαδεύει» τα εντός έδρας παιχνίδια των «κυανέρυθρων», κόντρα στο όμορφο θέαμα που παρουσιάζει η νεανική ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. η εκκαθάριση έβγαλε 904 εισιτήρια, επίδοση που συνιστά τη δεύτερη χειρότερη των αγώνων του Σαββατοκύριακου (27/28/9) στη Super League, έπειτα από τα 720 εισιτήρια του αγώνα Λεβαδειακός – Κέρκυρα.
 

Να θυμίσουμε πως ο Πανιώνιος έκοψε μόλις 638 εισιτήρια στο παιχνίδι της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη και 1314 στο δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που αποτελεί και την καλύτερη προσέλευση τουλάχιστον μέχρι τώρα.
 

Η φτωχή παρουσία του κόσμου στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης είναι ένα γεγονός που σαφώς και δημιουργεί προβληματισμό «εντός των τειχών»,  σε μια περίοδο που η στήριξη των οπαδών της ομάδας θα έπρεπε να είναι δεδομένη. 

Και λέμε δεδομένη ως απόρροια των μεγάλων προσπαθειών που καταβάλλει ο σύλλογος σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο προκειμένου να μείνει όρθιος στα πόδια του, σε συνδυασμό με την θετική εικόνα που παρουσιάζει (κατά κοινή ομολογία) η «νουβέλ - βαγκ» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: