Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δίγαμος και με ερωμένη ο Σεΐκ Τιοτέ!







Εδώ άλλοι δεν την παλεύουν με μία, όχι να έχεις δύο και μία ερωμένη, τρεις! 

Ο Σεΐκ Τιοτέ φαίνεται ότι τις προλαβαίνει όλες. 

Σύμφωνα με τη Sun ο ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ έχει παντρευτεί δύο φορές ενώ διατηρεί και εξωσυζυγική σχέση!

Μένει με τη γυναίκα του (Νο 1 για να μην μπερδευόμαστε), την 25χρονη Μαντά, με την οποία έχει δύο παιδιά, σε έπαυλη στο Πόουντλαντ και πολύ κοντά τους μένει η 33χρονη Νίκη Μποφού, η ερωμένη του, με την οποία έχει μάλιστα και ένα παιδί!
 

Και όλα αυτά ενώ όταν επισκέφτηκε την Ακτή Ελεφαντοστού τον προηγούμενο μήνα για να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα, βρήκε την ευκαιρία και παντρεύτηκε την καλή του Ντουκρού Λαετίσια (γυναίκα Νο 2)!
 

Το θύμα σε όλη την ιστορία; Η απατημένη Νίκη, η οποία δήλωσε (σιγά που δεν θα δήλωνε…) ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της είπε ότι είναι παντρεμένος αλλά ότι η γυναίκα του έμενε στην αφρικανική χώρα!
 

«Eμεινα έκπληκτη όταν είδα ότι είχε παντρευτεί και δεύτερη σύζυγο. Μου είχε πει ότι θα με παντρευόταν. Συνάντησε τη μητέρα μου και της είπε ότι είχε δικαίωμα να έχει πολλές γυναίκες (σ.σ.: κάτι που επιτρέπεται στην Ακτή και απαγορεύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο). 

Hμουν άνετη με αυτό. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παντρευόταν κάποια άλλη πίσω από στην πλάτη μου. Με χρησιμοποίησε σαν σφουγγαρίστρα. Είναι ένα γουρούνι», δήλωσε η… απατημένη ερωμένη! Η… «μάνα σφουγγαρίστρας» θα βγει σε κανά τηλεοτπικό πάνελ;

Πηγή: www.e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: