Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Κατίδης reloaded, υπό το βλέμμα του agent Καρασσαβίδη στο «Καραϊσκάκη»

Κάτι το πρώτο (πειραιώτικο) γκολ του Χόρχε Μπενίτες, κάτι ο «εμφύλιος» Τσόρι – Μήτρογλου για την εκτέλεση του πέναλτι, ε τι νόμιζετε, δεν ήθελε και πολύ να περάσει στα «ψιλά» η επανεμφάνιση του Γιώργου Κατίδη στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βέροιας. 

Δεκαοχτώ μήνες απουσίας ήταν αυτοί, όχι... παίξε – γέλασε! 

Ο 21χρονος μέσος πήρε πάτησε ξανά το χορτάρι της Super League, υπό το βλέμμα όχι μόνο των τηλεθεατών φίλων της Βέροιας, αλλά και του εκπροσώπου του Θεόφιλου Καρασσαβίδη, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης». 


Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».


Το ελληνικό κοντέρ σταμάτησε να γράφει για τον Κατίδη στις 16 Μαρτίου 2013, σε εκείνο το αλήστου μνήμης παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βέροια στο ΟΑΚΑ και τον ναζιστικό χαιρετισμό αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε προκαλώντας σάλο στο πανελλήνιο.

Ακολούθησε ο «εξοστρακισμός» από τα παιχνίδια της Ενωσης, η λύση της συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και η μετακόμισή (θέλοντας και μη θα΄λεγε κανείς) στην Ιταλία για λογαριασμό της Νοβάρα. 


Μπορεί το ελληνικό κοντέρ να σταμάτησε να γράφει για 18 μήνες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα παρέμενε εσαεί άνευ «σφυγμού». Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο όλοι μα όλοι δικαιούνται δεύτερης ευκαιρίας!


 Ο «Ιταλός» Κατίδης επαναπατρίστηκε φρέσκος, ανανεωμένος και μένει να διαπιστώσουμε το κατά πόσον πιο ώριμος, όπως θέλουν να πιστεύουν όχι μόνο οι φίλοι της Βέροιας, αλλά και γενικότερα όλοι όσοι εκείνοι που ουδέποτε απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στο ταλέντο και στις αγωνιστικές δυνατότητές του.
 

Ενας εξ αυτών και ο εκπρόσωπος του Θεόφιλος Καρασσαβίδης. 

Ο ατζέντης που «έτρεξε» την επιστροφή στην Ελλάδα και το μεταγραφικό deal με τη Βέροια, ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την (ιστορική) επανεμφάνιση του Κατίδη στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 

Ο γνωστός FIFA Agent παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από τη θύρα των VIP το βράδυ του Σαββάτου (20/9) κι όπως και ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο έτσι και ο ίδιος, υποθέτουμε πως μάλλον θα πρέπει να ικανοποιήθηκε από την πρώτη «παράσταση» στο μισάωρο της συμμετοχής του νεαρού μέσου στο Φάληρο. 

Τα καλύτερα έρχονται...; Ο χρόνος, θα δείξει. Μια φορά ο Κατίδης είναι εδώ και κυκλοφορεί ξανά στις γειτονιές της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: