Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Να «δέσει» τον «τελειωμένο»(!) Καλτσά, θέλει τώρα η Βέροια!

Βέροια δεν είναι μόνο ο… Μπεν Μοχάμεντ! Στο φετινό έμψυχο δυναμικό της «βασίλισσας του βορρά» υπάρχει μία πλειάδα ποδοσφαιριστών που το άστρο τους... λάμπει στα γήπεδα της Super League. 

Ενας εξ αυτών κι ο Νίκος Καλτσάς, που όντας υπό παραχώρηση (!) το περασμένο καλοκαίρι από τον Γιώργο Αρβανιτίδη, όχι μόνο παρέμεινε στην ομάδα της Ημαθίας επί εποχής Καρυπίδη, αλλά οσονούπω θα ανοίξει και η κουβέντα για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 24χρονος μέσος έπεσε από τα σύννεφα το καλοκαίρι, όταν ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και πως ο σύλλογος θα επιδιώξει την πώλησή του σε άλλη ομάδα.
 

Προϊόντος του χρόνου ο Καλτσάς όχι μόνο δεν το κούνησε ρούπι, αλλά εξελίσσεται σε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εκρηκτικής εκκίνησης της Βέροιας στη φετινή pole position της Super League, γράφοντας στο προσωπικό κοντέρ 2 γκολ, 1 ασίστ σε 5 παιχνίδια.
 

Κι επειδή μπάλα είναι και γυρίζει ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης σχεδιάζει άμεσα μετά την πρώτη νύξη στον Μπεν Μοχάμεντ, να κάνει την πρώτη κρούση ανανέωσης και στον αναγεννημένο Καλτσά, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, υιοθετώντας τη λαϊκή ρήση, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».   

Δεν υπάρχουν σχόλια: