Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Καλοπληρώτρια (και) η Καλλονή στο «χρηματιστήριο» της Super League!

Η Καλλονή «κεντάει» εντός των γηπέδων, ωστόσο το ίδιο... δυνατή παρουσιάζεται και εκτός των τεσσάρων γραμμών την τρέχουσα σεζόν. 

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, μνημονίου και βεβαίως, βεβαίως πρωτογενούς πλεονάσματος (...τρομάρα μας) στην Ελλάδα, δακτυλοδεικτούμενες είναι εκείνες οι ΠΑΕ που φροντίζουν να τακτοποιούν στην ώρα τους τις οικονομικές υποχρεώσεις έναντι των ποδοσφαιριστών και προπονητών στο «χρηματιστήριο» της Super League.

Στο φτωχό γκρουπ των ομάδων της μεγάλης κατηγοτίας που φροντίζουν να πληρώνουν στην ώρα τους, συγκαταλέγεται πλέον και η Καλλονή, κάτι που αν μη τι άλλο έχει την σημασία του και προστίθεται στη «συνταγή» της εξαιρετικής πορείας της στην φετινή κούρσα της Super League.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή διαπίστωση όλων όσων κινούνται εντός των τειχών και διατηρούν επαγγελματική - ποδοσφαιρική σχέση με τον σύλλογο της Μυτιλήνης και πάνε ταμείο κάθε πρώτη του μηνός.

Εν αντιθέσει με την περυσινή σεζόν όπου υπήρχαν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, από αυτές όμως που στην δύσκολη εποχή που ζούμε ονομάζουμε «εντός προγράμματος»  και χωρίς σε καμία περίπτωση να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.


Αυτά  για να γράφουμε τα στραβά κι ανάποδα στην «πολυκατοικία» της Super League, να προβάλλουμε όμως και τα θετικά όπου αυτά υπάρχουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: