Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Παλιά του τέχνη κόσκινο του Ναζλίδη στον Πλατανιά!

Ο Νταβίντ Τόρες αποτελεί αναμφίβολα τον ηγέτη της επιθετικής γραμμής του Πλατανιά, κάτι που έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, εμπέδωσε και ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πίσω από τον Ισπανό φορ το χάος, ή για να το πούμε διαφορετικά, δεν υπάρχουν κι άλλες επιθετικές λύσεις. Παίκτες που κατέχουν την «τέχνη» του γκολ κι εσχάτως βαδίζουν στα... χνάρια της λαϊκής ρήσης, «παλιά μου τέχνη κόσκινο». 

Κάτι παραπάνω ασφαλώς και θα γνωρίζει ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο 27χρονος επιθετικός επανασυνδέθηκε με τα δίχτυα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό Σερρών την Τετάρτη (24/9) σημειώνοντας το ένα εκ των τριών τερμάτων της νίκης (3-1) του Πλατανιά.

Ενα γκολ που πέρα από την σημασία του αποκτά και ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου πως ήρθε ένα χρόνο μετά το τελευταίο του γκολ και τον σοβαρό τραυματισμό του (βλ. ρήξη χιαστών) που τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.
 

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 ο Ναζλίδης τίναξε τα δίχτυα στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πανθρακικό. Εν συνεχεία ακολούθησε ο τραυματισμός στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και το πρόωρο τέλος της περασμένης σεζόν.
 

Φέτος, έπειτα από τρία άσφαιρα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έσπασε το ρόδι κάνοντας «σεφτέ» στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό Σερρών και ασφαλώς να περιμένουμε πως η καταμέτρηση θα΄χει και συνέχεια. 

Πλατανιάς, δεν είναι… μόνο ο Τόρες!


Δεν υπάρχουν σχόλια: