Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Μείον 4 βαθμούς ο Πανθρακικός στην πρώτη εξάδα της φετινής Superleague













Οι αριθμοί σαφώς και δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ενίοτε όμως εκτός από τον μικρό ή μεγάλο βαθμό της στατιστικής χρησιμότητάς τους, μας βάζουν και στη διαδικασία των συγκρίσεων.
 

Οπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση με την μισή ντουζίνα αγώνων πρωταθλήματος (πέρυσι και φέτος) του Πανθρακικού. Το «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες που μελαγχολούν τους Θρακιώτες…

Στην πρώτη εξάδα των αγώνων πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν (2013-14) ο Πανθρακικός μετρούσε 2 νίκες (με Παναιτωλικό και Βέροια εντός έδρας), 3 ισοπαλίες (όλες εκτός έδρας με αντιπάλους Λεβαδειακό, Πανιώνιο και Πλατανιά) και 1 ήττα (από την Ξάνθη στα Πηγάδια) έχοντας συνολικά 9 βαθμούς στο ενεργητικό του.
 

Την τρέχουσα σεζόν κι έπειτα από την συμπλήρωση έξι αγωνιστικών, η ομάδα της Κομοτηνής έχει ρίξει στο σακούλι 5 βαθμούς (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες) κάτι που συγκριτικά με την περασμένη χρονιά σημαίνει 4 λιγότερους πόντους.
 

Σημειωτέον πως όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η πρώτη εξάδα αγώνων περιελάμβανε 4 παιχνίδια εκτός Κομητηνής και 2 εντός έδρας.
 

Αριθμοί και συγκρίσεις που αναπόφευκτα όπως αντιλαμβάνεστε και μελαγχολούν και προβληματίζουν στο στρατόπεδο της ακριτικής ομάδας.

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: