Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Και στο… σαλόνι του Πάτση, η φανέλα του Ροτζέριο! - Επανασύνδεση με τα δίχτυα μετά από 7 μήνες (!) για τον Βραζιλιάνο

Μπορεί ο Ανδρέας Πάτσης να μην είχε μέχρι τώρα στο σπίτι του τη φανέλα του Ροτζέριο Μάρτινς (όπως έχει πιο παλιά δηλώσει δημοσίως, πως έχει κάνει ο άλλοτε προπονητής του Σάκης Τσιώλης) ωστόσο μετά τα κατορθώματα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/10) με τον Πανθρακικό, παίζει σοβαρά ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου να την «τσιμπήσει» και την κρεμάσει στο σαλόνι του!

Βλέπετε, ο 28χρονος παίκτης με ένα πανέμορφο γκολ όχι απλά «βούλιαξε» τον Πανθρακικό στα νερά του Παγασητικού, αλλά έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στους πρώτους βαθμούς και στο παρθενικό «τρίποντο» της Νίκης Βόλου στη φετινή κούρσα της Superleague.
 

Η πρωτάρα (στη μεγάλη κατηγορία) Νίκη Βόλου «ξεμπούκωσε» το ίδιο και ο «χρυσός» - σκόρερ Ροτζέριο, δεδομένου πως το τελευταίο γκολ του Βραζιλιάνου πριν από το ματς με τον Πανθρακικό, ήταν 7 μήνες πιο πίσω!
 

Συγκεκριμένα, ως ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού
σημείωσε το ένα από τα δύο γκολ των Βοιωτών στην εκτός έδρας ήττα (4-2) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 16 Μαρτίου 2014.
 

Εκτοτε δεν ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, μέχρι ωσότου να «πυροβολήσει» και πάλι στο παιχνίδι της θεσσαλικής ομάδας κόντρα στον Πανθρακικό.
 

Πρώτο γκολ, αλλά και πρώτο «γεμάτο» 90 λεπτο σε ματς πρωταθλήματος, αφού στις τρεις προηγούμενες συμμετοχές του στη Superleague με τη Νίκη Βόλου, έπαιρνε τα λεπτά  με το… σταγονόμετρο: Νίκη Βόλου – Ατρόμητος (28 λεπτά), Νίκη Βόλου – Εργοτέλης (30 λεπτά), Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου (12 λεπτά) συν ένα 90λεπτο στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια. 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: