Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ο... καυτός (Αγρινιώτης) Μορένο, το «πλιάτσικο» και η πρόωρη πορτογαλική κουβέντα

Οι «βελούδινες» σχέσεις του Παναιτωλικού με την Μπράγκα, έστειλαν ως δανεικό - στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου - τον Ερικ Μορένο στο Αγρίνιο.
 

Ο Κολομβιανός επιθετικός δείχνει στα πρώτα (ελληνικά) δείγματα γραφής πως κατέχει την «τέχνη» του γκολ, κάτι που κατάλαβαν από πρώτο χέρι (και) οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου (18/10) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο 22χρονος επιθετικός και σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Παναιτωλικού στην ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης, έφτασε τα 2 γκολ στη Superleague κι αν μη τι άλλο δείχνει πως έχει μέλλον με τα «καναρίνια».
 

Προφανώς βέβαια και κάτι περισσότερο έβλεπαν στο πρόσωπό του οι Αγρινιώτες κι έσπευσαν λίγο πριν πέσει η καρό σημαία των καλοκαιρινών μεταγραφών, να τον «κλέψουν» μέσα από τα χέρια της γαλλικής Αρλ και της βελγικής Ζούλτε Βάρεγκεμ.
 

  
Μάλιστα κάποια μεγάλα σάιτ όπως επί παραδείγματι  το soccerassociation.com βιάστηκαν να τον «βαφτίσουν» παίκτη της Ζούλτε Βάρεγκεμ, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην σχετική ρετρό φωτογραφία.
 

Παρεμπιπτόντως, με την Μπράγκα ο νεαρός επιθετικός είχε 8 συμμετοχές και 2 γκολ την περασμένη σεζόν, ενώ από το 2010 ως το 2014 αγωνίστηκε στη Μιλιονάριος (77 συμμετοχές, 17 γκολ) με την οποία κατέκτησε και ένα κύπελλο Κολομβίας.
 

Α και κάτι ακόμη: αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα, να θεωρούμε δεδομένο πως θα ανοίξει πρόωρα η κουβέντα της παράτασης του δανεισμού του από την πορτογαλική ομάδα ή ακόμη και της αγοράς μέρους ή και ολόκληρων (100%) των δικαιωμάτων του. 

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: