Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

To βαρύ «καρπούζι» του Europa League και οι τρεις γκέλες του Αστέρα Τρίπολης

Μπορεί ο Στάικος Βεργέτης να αρνήθηκε στο flash interview μετά το τέλος του αγώνα (1-1) με τον Παναιτωλικό πως το μυαλό των παικτών του Αστέρα «ταξίδευε» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και την ευρωπαϊκή βραδιά της προσεχούς Πέμπτης (23/10) με την Τότεναμ, ωστόσο η ομάδα της Αρκαδίας δείχνει να΄χει σοβαρό θέμα με τα δύο... καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Κάνοντας ένα μίνι rewind, θα θυμηθούμε πως ο Αστέρας στο pre game του αγώνα ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κύπρο, «ναυάγησε» στη λίμνη των Ιωαννίνων γνωρίζοντας την ήττα (3-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ίδιο συνέβη και λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με την αρκαδική ομάδα να πίνει πικρό καφέ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και να γνωρίζει νέα ήττα (2-1) αυτή την φορά από τον Πανιώνιο.
 

Ο Στάικος Βεργέτης και οι παίκτες του απέφυγαν ένα τρίτο «χαστούκι» κι έφυγαν με το «διπλό» από τα Περιβόλια και το ματς με τον Πλατανιά (χωρίς να ικανοποιήσουν πάντως με την απόδοσή τους) την στιγμή που ξεπρόβαλλε στον ευρωπαϊκό ορίζοντα το παιχνίδι με την Παρτιζάν.

Φαίνεται όμως πως αυτή η νίκη ήταν μια παρένθεση, δεδομένου πως ακολούθησαν οι δύο χαμένοι βαθμοί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό το απόγευμα του Σαββάτου (18/10) για να μας θυμίσουν πως οι Αρκάδες δυσκολεύονται με τα δύο καρπούζια (ελληνικό και ευρωπαϊκό) κάτω από την ίδια μασχάλη. 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: