Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο «ιπτάμενος» Βελλίδης της πλατείας, τα... μυστικά του επαγγέλματος και το συμβόλαιο που λήγει με τον ΠΑΣ

Ναι, ο Τσάβες κερνούσε και ο Ακόστα… έπινε και σκόραρε στη Νέα Σμύρνη! 

Μήπως όμως ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έστηνε την σημαία του στο γήπεδο του Πανιωνίου το βράδυ της Δευτέρας (20/10) - κατακτώντας το πρώτο τρίποντο εκτός Ζωσιμάδων στη φετινή Superleague - αν κάτω από τα δοκάρια δεν βρισκόταν ο «φύλακας άγγελος» του...; Και το όνομα αυτού, Μάρκος Βελλίδης.

Το respect των συμπαικτών του κι ολόκληρου του επιτελείου της ηπειρώτικης ομάδας στο πρόσωπο του Βελλίδη στα αποδυτήρια για την φάση του 38ου λεπτού,  δείγμα της αναγνώρισης της εντυπωσιακής απόκρουσης του 27χρονου πορτιέρε, που κράτησε ανέπαφη την εστία του «Αγιαξ» και στέρησε το γκολ από τους οικοδεσπότες της βραδιάς.
 

Εδώ που τα λέμε, το ίδιο respect θα μπορούσαν κάλλιστα να καταθέσουν και οι παίκτες του Πανιωνίου, με πρώτο και καλύτερο τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος είδε την ωραία ενέργεια του και το φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή -(όταν το ρολόι σημάδευε το 38ο λεπτό)  να μην καταλήγει στα δίχτυα, ελέω μιας... ιπτάμενης απόκρουσης του Βελλίδη και με το ανάποδο χέρι παρακαλώ!
 

Μια φορά, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αποδείχτηκε σεμνός και μετριοπαθής μέχρι το… κόκκαλο!

«Τι σούπερ επέμβαση ήταν αυτή…;» ήταν η ερώτηση του «Marca – SL» με αποδέκτη τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, χωρίς πάντως να λάβουμε την «συνταγή» της εντυπωσιακής απόκρουσης, παρά ένα χαμόγελο κι ένα λακώνικο σχόλιο του στυλ, «έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα». Τα μυστικά του επαγγέλματος που λένε.

Παρεμπιπτόντως, ώρα είναι ο μεγαλομέτοχος της ηπειρωτικής ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης να αρχίσει να μπαίνει στη διαδικασία να σκέφτεται σοβαρά, σχετικά με τι προτίθεται να κάνει με το συμβόλαιο του «ιπτάμενου» - Βελλίδη, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Από Οκτώβρη, καλοκαίρι!


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: