Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Μάθε παιδί μου...τακτική!

Κάθε νέος κόουτς είθισται να μεταλαμπαδεύει τη δική του φιλοσοφία και να παλεύει να περάσει την προσωπική σφραγίδα του στο αγωνιστικό αποτύπωμα της ομάδας του.
 

Επί εποχής Ρικάρντο Σα Πίντο στο Περιστέρι, οι προπονήσεις του Ατρόμητου διακρίνονται εκτός από τους υψηλούς ρυθμούς και από την ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει μεγάλο βάρος στο passing game και στις ασκήσεις τακτικής σε περιορισμένο χώρο, κάτι που σαφώς κι έχει κάνει εντύπωση στη δυτική όχθη.
 

Από κει πέρα η πρώτη αξιολόγηση ολόκληρου του έμψυχου δυναμικού έχει πλέον ολοκληρωθεί και έτσι ο 42χρονος προπονητής διατηρεί πλέον προσωπικό report για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ορισμένοι εκ των οποίων φιλοδοξούν να πάρουν περισσότερα παιχνίδια και ευκαιρίες στην μετά – Παράσχου εποχή στον Ατρόμητο.
 

Σε κάθε περίπτωση το κυριακάτικο (19/10) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αν μη τι άλλο θα αποτελέσει ένα πρώτο σοβαρό δείγμα της εικόνας του Ατρόμητου επί των ημερών του Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας, δεδομένου πως στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος δεν γνώριζε καλά, καλά ούτε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του. 
 
http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: