Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο μάνατζερ που...προοριζόταν για τεχνικός διευθυντής (επί Αρβανιτίδη) στη Βέροια!

Αποδέκτης δύο προτάσεων από τον Γιώργο Αρβανιτίδη προκειμένου να δουλέψει ως προπονητής στη Βέροια και μία ως τεχνικός διευθυντής (την οποία και αποδέχτηκε) έγινε ο Κίκε Ερνάντεθ, όπως δήλωσε ο Ισπανός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Metrosport».

Εκείνο που ίσως και να μην γνωρίζει ο νυν τεχνικός διευθυντής της «βασίλισσας του βορρά», είναι πως το ίδιο κοστούμι (του τεχνικού διευθυντή) είχε προτείνει στις αρχές του καλοκαιριού ο πρώην μεγαλομέτοχος, όχι σε κάποιον συνάδελφό του προπονητή, αλλά σε γνωστό ατζέντη ποδοσφαιριστών! 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Στις αρχές του καλοκαιριού και προτού ο Γιώργος Αρβανιτίδης αποφασίσει να παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Θεόδωρο Καρυπίδη, είχε βάλει μπροστά το «χτίσιμο» της Βέροιας, αναζητώντας εκτός από νέο προπονητή και καινούργιο τεχνικό διευθυντή.
 

Ο Κίκε Ερνάντεθ αποτέλεσε τον «εκλεκτό» του για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο λίγοι, καλοί και διαλεγμένοι, είναι σε θέση να γνωρίζουν πως νωρίτερα από τον Ερνάντεθ, ο τότε ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας του βορρά» είχε κάνει πρόταση σε γνωστό μάνατζερ ποδοσφαιριστών χωρίς φυσικά να διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω.
 

Πρόταση που δεν έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα ο Αρβανιτίδης να στραφεί προϊόντος του χρόνου στη λύση του Κίκε Ερνάντεθ και να του παραδώσει το νέο κοστούμι του τεχνικού διευθυντή. Αυτά έτσι, για την ιστορία.  


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: