Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Την «τέχνη» του γκολ θυμήθηκε ο Τσοκάνης στην Τρίπολη

Ο καθαρός αέρας της επαρχίας και εν προκειμένω της Τρίπολης, φαίνεται πως εμπνέει τον Τάσο Τσοκάνη και του «ξυπνάει» το μέχρι πρότινος χαμένο ένστικτο του σκόρερ.

Ο 23χρονος μέσος του Αστέρα μετά το παρθενικό του γκολ στην πρώτη εμφάνισή του στο Κύπελλο με την ομάδα της Αρκαδίας, σκόραρε και στο ντεμπούτο του στη φετινή Superleague, με… θύμα τον ΟΦΗ και τόπο δράσης το «Γεντί Κουλέ».


Ο Τσοκάνης είχε βρει δίχτυα στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Αιγινιακό στις 24 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας το ένα από τα τέσσερα γκολ στην επιβλητική νίκη (4-1) του Αστέρα.
 

Την Κυριακή (26/10) συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα, κάνοντας έτσι ιδανικό (αν και ολίγον τι καθυστερημένο) ποδαρικό.

Να σημειώσουμε πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής παρέμενε «τσακωμένος» με το γκολ τα δύο τελευταία χρόνια, σε 25 παιχνίδια με την Κέρκυρα (2012-13) και 27 με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2013-14).
 

Για να θυμηθεί κανείς το τελευταίο του γκολ, έπρεπε να γυρίσει το ρολόι πίσω στις 23 Μαΐου 2012 ,όταν ως παίκτης του Ηρακλή Ψαχνών σημείωσε το ένα από τα τέσσερα γκολ της νίκης (4-0) της ευβοιώτικης ομάδας με αντίπαλο τον Πιερικό.

http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: