Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

«Ελβετική σοκολάτα, η μοβ φανέλα»! - Το «unlike» του τεχνικού των «Οράνιε» Γκους Χίντινκ, για το χρώμα της φανέλας του Παναθηναϊκού στο «Philips Stadium»













Από υψηλές παρουσίες στο «Philips Stadium» (Αϊντχόφεν – Παναθηναϊκός) άλλο τίποτα το βράδυ της Πέμπτης (23/10).  

Σωστή ποδοσφαιρική «πασαρέλα» στις εξέδρες, από ανθρώπους της «στρογγυλής θεάς» με πολλά «παράσημα» στην στολή τους.
 

Πρώτος και καλύτερος, ο Γκους Χίντινκ. Ο τεχνικός των «οράνιε» παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση, τσεκάροντας τους διεθνείς παίκτες της Αϊντχόφεν, αλλά και τον κόουτς του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου.
 

Παρεμπιπτόντως, οι δύο προπονητές συνδέονται με προσωπική φιλία και μάλιστα το καλοκαίρι του 2013, ο Χίντινκ έπλεξε δημοσίως το εγκώμιο του Ελληνα κόουτς (επί τη ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας του με την ομάδα του «τριφυλλιού») κάνοντας λόγο για μια εξαιρετική επιλογή από πλευράς «πρασίνων» στο πρόσωπο ενός προπονητή που παρότι Ελληνας, η ποδοσφαιρική παιδεία και φιλοσοφία του είναι Ολλανδική. 

Αυτά όμως είναι πράγματα γνωστά. Πάμε τώρα και στα φρέσκα… κουλούρια.
 

Αυτό που δεν άρεσε στον εκλέκτορα της Εθνικής Ολλανδίας από τον Παναθηναϊκό, έτσι όπως τον είδαν τα ματάκια του στο «Philips Stadion», δεν ήταν η κάκιστη αμυντική αντίδρασή του στη φάση του γκολ της Αϊντχόφεν, που αποτέλεσε μια κακή παρένθεση στο κατά τα άλλα εξαιρετικό ανασταλτικό παιχνίδι της ελληνικής ομάδας.
 

Ο 68χρονος προπονητής φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα… ευσυγκίνητος (και) σε στιλιστικά ζητήματα, σχολιάζοντας αρνητικά το μοβ χρώμα της φανέλας (!) του Παναθηναϊκού, η οποία ειρήσθω εν παρόδω λανσάρεται για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν στους εκτός έδρας αγώνες, πέρα από τις κλασικές πράσινες και τις γνώριμες λευκές φανέλες.   
 

Σε ένα από τα ελληνικά πηγαδάκια στα οποία συμμετείχε ο Χίντινκ στο περιθώριο του αγώνα, έκανε «unlike» την συγκεκριμένη επιλογή χρώματος, που όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε είναι εκτός των προσωπικών γούστων του.
 

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά έλεγε (κάνοντας προφανώς και χιούμορ) το μοβ χρώμα του θυμίζει ελβετικές σοκολάτες (!) εκφράζοντας συγχρόνως και την απορία πως ο Αναστασίου που έχει φορέσει στην καριέρα του αρκετές όμορφες φανέλες (Αγιαξ, Σπάρτα Ρότερνταμ, Αντερλεχτ) «συνυπέγραψε» για το μοβ χρώμα! 

Ναι, συμβαίνουν κι αυτά στον όμορφο κόσμο του ποδοσφαίρου. Γούστα όμως είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κόουτς!  
 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (25/10)












http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: