Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Οι κερδισμένοι πόντοι του Τερεζόπουλου στη «μάχη» της Βέροιας και ο... -1 βαθμός του Πανιωνίου

«Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» λέει μια λαϊκή παροιμία και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος αποδείχθηκε καλός καπετάνιος, αφού κατάφερε να βγει αλώβητος από την πρώτη σοβαρή (και σιωπηρή) κρίση της θητείας του στον Πανιώνιο. To «Marca - SL» έχει τις λεπτομέρειες...

Εκτός από τον βαθμό – «χρυσάφι» στην έδρα της ισχυρής την φετινή σεζόν Βέροιας, ο 48χρονος τεχνικός πιστώνεται και το εξαιρετικό στήσιμο της νεοσμυρνιώτικης ομάδας, «παράσημα» που σαφώς και τον κάνουν να νιώθει σαφώς πιο ήρεμος στον πάγκο των «κυανέρυθρων».
 

Για τους καλά γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην πλατεία, ο κόουτς - Τερεζόπουλος  βρέθηκε στα... σχοινιά μετά τα τελευταία στραβά αποτελέσματα και τις «σοφτ» εμφανίσεις του Πανιωνίου και τυχόν νέα ήττα στη Βέροια το πιθανότερο είναι πως θα αποδεικνυόταν μοιραία για τον ίδιο.


Ωστόσο, η θετική εικόνα της ομάδας στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κυρίως, η ισοπαλία στη δύσκολη «μάχη» της Βέροιας, σε συνδυασμό με το κατά κοινή ομολογία εξαιρετικό στήσιμο του Πανιωνίου στην έδρα της ημαθιώτικης ομάδας, δίνουν πολύτιμους πόντους στον rookie Τερεζόπουλο και ανανεώνουν τα προσωπικά credits του στον πάγκο της νεοσμυρνιώτικης ομάδας.
 

Σημειωτέον, πως ο Πανιώνιος μετράει 8 βαθμούς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες) έπειτα από 8 αγωνιστικές στη Superleague, έχοντας μόλις έναν βαθμό λιγότερο από τους 9 βαθμούς που είχε ρίξει στο σακούλι στο ίδιο σημείο της κούρσας στο περυσινό πρωτάθλημα.


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: