Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κυριακάτικη... αποσυμπίεση για τον Μίτσελ στον «Ιερό Βράχο» της Γλυφάδας!

Οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη βρίσκουν τον Ολυμπιακό σε κατάσταση όχι συναγερμού, αλλά αν μη τι άλλο στην «πρίζα». 

Aς όψονται οι δύο βαθμοί που άφησαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Τρίπολη, που συνδυάστηκαν προϊόντος του χρόνου με το -5 από τον πρωτοπόρο της Supeleague ΠΑΟΚ.

Μια φορά, ο Μίτσελ μετά την πρωινή προπόνηση της πειραϊκής ομάδας στου Ρέντη, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/11) τον Ιερό Βράχο» της Γλυφάδας  (όπου και τον συνέλαβαν οι...κεραίες του «Marca - SL») προφανώς για μια μικρή... αποσυμπίεση, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Τορίνο εν όψει του αγώνα της Τρίτης (4/11) με την Γιουβέντους.
 

Ο Ισπανός τεχνικός «παρέλασε» από τα νότια προάστια, οδηγώντας ένα μαύρο Peugeot, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ έστηνε την σημαία του στο Παγκρήτιο και με τη νίκη (2-0) επί του Εργοτέλη, ανέβαζε στους πέντε βαθμούς της διαφοράς από τον Ολυμπιακό. 

Αν τώρα το ηλιόλουστο μεσημεριανό στη Γλυφάδα κατάφερε να τον ηρεμήσει, να τον εμπνεύσει και να τον γεμίσει με νέες ιδέες (οι οποίες του τελείωσαν στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου) είναι κάτι που οσονούπω θα φανεί.

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: