Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Εγκώμια Λουτσέσκου για Ξάνθη - Καπετάνο και ανοιχτό παράθυρο πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδος!

Με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες εργασίας στην Ξάνθη και τον άλλοτε «Ρουμάνο» Παντελή Καπετάνο, μίλησε ο Ρουμάνος τεχνικός της ακριτικής ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου στους συμπατριώτες του. 

Συγχρόνως και κόντρα σε όσους θεωρούν χαμένη από χέρι την Εθνική Ελλάδας, ο προπονητής της Ξάνθης θεωρεί πως παρά το κακό ξεκίνημα στα προκριματικά, μπορεί να επιστρέψει στη μάχη της πρόκρισης στο Euro 2016.

«Είμαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας στην Ξάνθη. Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Ο Παντελής Καπετάνος ένας πολύ χρήσιμος και πολύτιμος ποδοσφαιριστής, που δείχνει μεγάλη επιθυμία να παίξει και να διακριθεί…» τόνισε ο 45χρονος προπονητής.
 

Σχετικά με την Εθνική Ελλάδος έκανε λόγο για γρήγορες αλλαγές στο ρόστερ και πρόσθεσε: «Τα αποτελέσματα δεν ήταν αναμενόμενα, ωστόσο οι Ελληνες μπορούν να επιστρέψουν και να πολεμήσουν για την πρόκριση».
 

Τέλος, δήλωσε αντίθετος με την απόφαση για την αναβολή της 11ης αγωνιστικής, υποστηρίζοντας ότι είναι θέμα της αστυνομίας να ασχοληθεί με το πρόσφατο περιστατικό της επίθεσης εναντίον του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου.

«Αυτό που συμβαίνει είναι κακό για τις ομάδες και τους παίκτες» τόνισε χαρακτηριστικά. 



http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: