Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Με «φύλλο πορείας» του Καϋμενάκη, Βενεζουελάνος τερματοφύλακας για «test events» στην Τρίπολη

24/10
Μπίζνες και scouting report  συνδύασε ο Γιάννης Καϋμενάκης, κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης που πραγματοποίησε στη Βενεζουέλα(όπως έγραψε o «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 24/10), αν κρίνουμε από την παρουσία Βενεζουελάνου τερματοφύλακα στις τελευταίες προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης.

Ο νεαρός πορτιέρε (ηλικίας 22 ετών) περνάει από το «μικροσκόπιο» του Στάικου Βεργέτη και του γυμναστή τερματοφυλάκων Τζέρι Ουγκέν.

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Καϋμενάκης λατρεύει να παρακολουθεί είτε μέσω DVD, είτε live, ποδοσφαιριστές από τις ξένες αγορές και η άφιξη με δικό του «φύλλο πορείας» του Βενεζουελάνου κίπερ στην Τρίπολη, δεν θα πρέπει να προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση.

Στο τελευταίο ταξίδι που πραγματοποίησε στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα απουσιάζοντας από την αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (όπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 24/10) τσέκαρε τον νεαρό πορτιέρε και αφού προφανώς έκρινε ενδιαφέρουσα την περίπτωσή του, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στον Αστέρα. Τόσο απλά.

Παρεμπιπτόντως να θυμίσουμε πως την περασμένη σεζόν ο Αστέρας είχε τερματοφύλακα από τη Βενεζουέλα κάτω από τα δοκάρια του.


Ο λόγος για τον Ντάνι Ερνάντες ο οποίος φόρεσε τα γάντια της αρκαδικής ομάδας, ως δανεικός από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ και αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: