Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Σε...ρηχά νερά ο Μίνγκας στη Μυτιλήνη

Την περασμένη σεζόν κινήθηκε σε υψηλές στροφές στη Ριζούπολη με τη φανέλα του Απόλλωνα και γι΄ αυτό άλλωστε αποτέλεσε στόχο για αρκετών ομάδων της Superleague, έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».
 

Εν τέλει, ο Χρήστος Μίνγκας (περί ου λόγος) σάλπαρε με προορισμό τη Μυτιλήνη, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Καλλονή.

Κι επειδή οι αριθμοί ενίοτε λένε την αλήθεια, ο 30χρονος μέσος μετράει μόλις 3 συμμετοχές - μέχρι τώρα - στη Superleague, με συνολικό χρόνο 109 λεπτά, ενώ έχει παίξει σε άλλα 2 ματς (160 λεπτά) Κυπέλλου . 
 

Να θυμίσουμε πως την περασμένη σεζόν ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε στο κοντέρ 32 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ  με τη φανέλα του Απόλλωνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 
 

Η αγωνιστική άνοδος του Μίνγκα στο υπόλοιπο κομμάτι της φετινής σεζόν, αποτελεί αν μη τι άλλο μια από τις εσωτερικές προτεραιότητες του τεχνικού της νησιώτικης ομάδας Γιάννη Ματζουράκη εν όψει της συνέχειας, δεδομένου πως στην Καλλονή εξακολουθούν να ποντάρουν και να περιμένουν πολλά από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: