Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«Επίθεση» Σάββα κατά Αλαφούζου στο ΔΣ της Superleague!


Οπως έχει καθιερωθεί σε κάθε ΔΣ της Superleague, έτσι και στο προσκλητήριο της Δευτέρας (24/11) δεν έλειψαν οι στιγμές που το θερμόμετρο της έντασης χτύπησε «κόκκινο». 

Πρωταγωνιστής ο β΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος εξαπέλυσε «επίθεση» εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου.
 

Διαβάστε στην στήλη «ΟΔΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ».

Τα λεγόμενα του Σάββα Θεοδωρίδη προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ανέβασαν την ένταση κατά τη διάρκεια του Δ.Σ.     
 

«Εχε χάρη που σέβομαι τον πατέρα σου. Σταμάτα επιτέλους να λες τα ίδια και τα ίδια. Εχεις μια καραμέλα που την επαναλαμβάνεις. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Σταμάτα...» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια που μετέφερε σε έντονο ύφος ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.
 

Μάλιστα ο Σάββας Θεοδωρίδης την… είπε στον Αλαφούζο ακόμη και για την παρουσία της δικηγόρου της «πράσινης» ΠΑΕ Αθηνάς Μπαλωμένου στο ΔΣ: «Είναι ανάγκη να έρχεσαι στα συμβούλια με τους δικηγόρους…;».
 

Στην επίθεση Θεοδωρίδη κατά Αλαφούζου, απάντησε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την… αδρεναλίνη, την στιγμή που οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» έλεγαν… «αυτές είναι οι θέσεις μας και δεν θα πάψουμε να τις υποστηρίζουμε». 



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: