Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ηπειρώτικη τσικουδιά για τον Ιβιτς στα Περιβόλια!

Μπορεί το παιχνίδι Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (1/11) στα Περιβόλια να μην ήταν από τα πιο εμπορικά της φετινής Superleague, ωστόσο η παρουσία του Ιλια Ιβιτς στις εξέδρες, μόνο ως έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Διαβάστε στην στήλη «Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Βλέπετε, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ, διατηρεί ιδιαίτερους «δεσμούς» τόσο με τους Χανιώτες, όσο και με τους Γιαννιώτες.

Ο Ιβιτς παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον Φανούρη Γουνδουλάκη (λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής από πλευράς γηπεδούχων) την στιγμή που ακόμη και τα ψάρια του κρητικού πελάγους, είναι σε θέση να… γνωρίζουν τις βελούδινες σχέσεις του με τον τεχνικό του Πλατανιά Γιάννη Χριστόπουλο.
 

Οχι πως δεν υπάρχουν φίλοι και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μεγαλομέτοχος του «Αγιαξ» Γιώργος Χριστοβασίλης έδωσε το παρών (μαζί με την σύζυγό του Χαρίκλεια) στα Περιβόλια, ενώ στο πελατολόγιο του Ιβιτς συμπεριλαμβάνονται δύο πρωτοκλασάτοι παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας με το λόγο για τους Μπράνα Ιλιτς και Σταύρο Τσουκαλά.

Τι πράγμα; Αν η ηπειρώτικη τσικουδιά του κοινού φίλου Ιλια Ιβιτς στα Περιβόλια, έφερε πιο κοντά τους Χριστοβασίλη και Χριστόπουλο, ή μήπως οι δύο τελευταίοι δεν άλλαξαν ούτε ματιά...; 

Εδώ, η υπόθεση σηκώνει δυνατό ρεπορτάζ! To be continued...!  


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: