Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«Ντου» από μαινόμενο - οικοδεσπότη - πρόεδρο!











Μια ολίγον τι σιτεμένη, αλλά άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία συνέλαβαν εσχάτως οι κεραίες της στήλης, που θα μπορούσε να συμβεί σε διάφορες… υποανάπτυκτες ποδοσφαιρικά χώρες. 

Φυσικά και δεν θα μπορούσε ποτέ να εκτυλιχθεί ανάλογο στόρι, σε ένα άκρως αξιόπιστο πρωτάθλημα όπως η ελληνική Superleague. 

Συνεπώς οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και ομάδες είναι εντελώς συμπτωματική. 

Εξηγούμεθα, δια να μην παρεξηγούμεθα. Σε εντός έδρας αγώνα ομάδας που ήταν το απόλυτο φαβορί και έχει ταυτιστεί με συγκεκριμένο πρόεδρο, σημειώθηκε ένταση στο μπουθ των φιλοξενούμενων στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
 

Ο πρόεδρος των γηπεδούχων διέκρινε έναν υπερβάλλοντα ζήλο στον τρόπο παιχνιδιού της φιλοξενούμενης ομάδας, πίσω από τον οποίο «κρύβονταν» (κατά τον ίδιο) οι βελούδινες σχέσεις του ιδιοκτήτη της με τον μεγαλομέτοχο άλλης μεγάλης και ανταγωνίστριας ομάδας. 

Μαινόμενος ο οικοδεσπότης πρόεδρος «μπούκαρε» στο μπουθ των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του προέδρου τους, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του με όσα έβλεπε και στα αυτιά του με όσα άκουγε!...
 

Μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στον «θερμοκέφαλο» πρόεδρο των γηπεδούχων, πως δεν κρύβεται τίποτα παρασκηνιακό και πονηρό πίσω από την αξιοπρεπέστατη (και κάτι παραπάνω) εμφάνιση της ομάδας του κατά τη διάρκεια του α΄ημιχρόνου. 

Επειδή μάλιστα η επανάληψη ήταν και παραμένει η μητέρα της μάθησης, φρόντισε να θυμίσει στον εξοργισμένο παράγοντα της συχνές παρουσίες του στο πρόσφατο παρελθόν στο γήπεδο όπου διαδραματίστηκε το τρελό σκηνικό που σας περιγράφουμε…
 

Κλείνοντας και έτσι για την ιστορία της υπόθεσης, να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν σε εκείνη την αναμέτρηση τα προγνωστικά που τους έφερναν να΄ναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται πολύ καλά στο α΄ημίχρονο και το ίδιο αξιοπρεπέστατα  στην επανάληψη, αν και τα χάλασαν λιγάκι στο τέλος. 

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…!

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (24/11)




http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: