Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Υποψήφιος ο Αγγελίδης! – Η «ζεστή» προοπτική καθόδου του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις αρχαιρεσίες της Superleague











 Η Μεγάλη Δευτέρα (24/11) της Superleague. 

Στην έκτακτη μάζωξη (διοικητικό συμβούλιο) οι 18 εταίροι της μεγάλης κατηγορίας καλούνται να βάλουν την τζίφρα τους για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος και να την στείλουν στην ΕΠΟ, δεδομένου πως με την NOVA και τα ευρουλάκια του τηλεοπτικού συμβολαίου, δεν είναι για να παίζει κανείς την σήμερον – μνημονιακή- ημέρα.
 

Εκτός όμως από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι 18 ΠΑΕ θα κληθούν να ψηφίσουν και για τον νέο πρόεδρο (και αντιπρόεδρο) του Συνεταιρισμού.
 

Ο Τάκης Αγραφιώτης έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την προεδρία, αν και παίζει το σενάριο κατόπιν σχετικών πιέσεων να συνεχίσει κανονικά στο πόστο του.
 

Εφόσον πάντως εμμείνει στην απόφασή του, τότε αυτομάτως θα τεθεί το ζήτημα της εκλογής του νέου προέδρου κι όπως κάθε ψηφοφορία, έτσι και αυτή θα εμπεριέχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.
 

Οπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πάντα κρίνονται στο παραπέντε και λίγο προτού οι ομάδες βγουν από τα… αποδυτήρια. 

Κάτι που συνέβη με την εκλογή του νυν προέδρου  Τάκη Αγραφιώτη (μαζί με αυτή του αντιπροέδρου Στράτου Σωπήλη) στις τελευταίες εκλογές, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού το τότε λεγόμενο μεγάλο φαβορί για την προεδρία Γιώργο Μποροβήλο.

Και μιας και το΄φερε, η κουβέντα ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μπορεί να χαμηλώνει επικοινωνιακά την προοπτική της υποψηφιότητάς του για την προεδρία, ωστόσο παρασκηνιακά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τηλέφωνο έχει πάρει «φωτιά», κάτι που μάλλον ενισχύει την προοπτική της υποψηφιότητας του.
 

Εκτός όμως από τον Μποροβήλο μια άκρως ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα «παίζει» να πέσει στο τραπέζι προερχόμενη από τον ΠΑΟΚ. 

Μπορεί ο Ζήσης Βρύζας να μην πληρούσε κάποτε τα κριτήρια για την προεδρία της Superleague (όπως φέρεται να΄λεγε ο Ιβάν στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους και είχαν υπόψιν τους στον Ολυμπιακό) αλλά για τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, φαίνεται πως του ταιριάζει καλύτερα το κοστούμι του υποψηφίου προέδρου της διοργανώτριας αρχής.
 

Μια φορά, στην Θεσσαλονίκη έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Κύπριο παράγοντα. Η στρατηγική που ακολουθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία τόσο μεγάλη κρίση σαν κι αυτή που βιώνει τελευταία το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την διατήρηση χαμηλών τόνων και την κατάθεση προτάσεων, είναι κάτι που εν πολλοίς πιστώνεται στον president Αγγελίδης.
 

Μπορεί μέχρι σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να μην έχει συστηθεί εκτενώς στο εγχώριο ποδοσφαιρικό κοινό, μήπως όμως πλησιάζει η ώρα να το κάνει μέσω της υποψηφιότητάς του για τη Superleague; Κυριακή κοντή γιορτή και Δευτέρα ξημερώνει!  
 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (24/11)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: