Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Ο Μορένο έχει ρήτρα επιστροφής στην Μπράγκα»!

Ακρως ανησυχητικά μηνύματα – "made in Portugal" – έρχονται «συστημένα» στο Αγρίνιο, αναφορικά με τη συνέχιση της συνεργασίας του Παναιτωλικού με τον Ερικ Μορένο μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 

Η ηλεκτρονική έκδοση της «O Jogo» αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε την Πέμπτη (7/11) την ύπαρξη ρήτρας, που δίνει τη δυνατότητα στην Μπράγκα να ζητήσει την επιστροφή του Κολομβιανού επιθετικού στην Πορτογαλία τον ερχόμενο Γενάρη! 


Παράλληλα στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στα όσα γράφτηκαν στην Ελλάδα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον 23χρονο επιθετικό, όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 30/10.







«Στο συμβόλαιο δανεισμού του Μορένο στον Παναιτωλικό, υπάρχει μια ρήτρα με την οποία εφόσον η Μπράγκα το επιθυμεί, μπορεί να ανακτήσει τον Ιανουάριο τον ποδοσφαιριστή.

Κι αυτό δεδομένου πως θα απουσιάζει στο Κόπα Αφρικα ο άλλος επιθετικός (Ζε Λουίς) της Μπράγκα κι ο Μορένο αποδίδει πολύ καλά, σε σημείο που σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ελλάδα, υπάρχει ενδιαφέρον άλλων ομάδων όπως επί παραδείγματι του ΠΑΟΚ... » αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της «O Jogo» και προσθέτει: 

«Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ της Μπράγκα εφόσον κρίνει συμφέρον θα ζητήσει την επιστροφή του παίκτη τον Ιανουάριο, για να μην ψάχνουν στην αγορά άλλο παίκτη και αντικαταστάτη του Ζε Λουίς.
 

Γι΄αυτό κιόλας υπάρχει ήδη ενδελεχής παρακολούθηση - αξιολόγηση του παίκτη και των εμφανίσεων του στο ελληνικό πρωτάθλημα με το σκεπτικό της πιθανής επανόδου».

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως το «Marca – SL» αποκάλυψε στις 5/11 για το ταξίδι που ετοιμάζει στην Ελλάδα ο τεχνικός της Μπράγκα Σέρτζιο Κονσεϊσάο προκειμένου να παρακολουθήσει διά ζώσης τον Κολομβιανό φορ επί ελληνικού εδάφους.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: