Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Στην...πρίζα για Λουτσέσκου, μετά το «παράσημο» των Ρουμάνων!

Τα ρουμάνικα ΜΜΕ αποκάλυψαν τον περασμένο μήνα την μετακόμιση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη. 

Κρίνοντας λοιπόν από το συγκεκριμένο «παράσημο» στη ρεπορταζιακή… στολή τους, αν μη τι άλλο, μάλλον οφείλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψιν και να μπούμε στην «πρίζα», ελέω των όσων έγραψε η ρουμάνικη ιστοσελίδα «fanatic.ro» φέρνοντας τον 45χρονο προπονητή της ακριτικής ομάδας στην ατζέντα του εν δυνάμει νέου προέδρου της Ραπίντ Βουκουρεστίου Ντίνου Γκεόργκε.

Οι συμπατριώτες του κόουτς της Ξάνθης αναφέρουν πως ο διαφαινόμενος νέος διοικητικός ηγέτης της Ραπίντ, θέλει να αντικαταστήσει τον νυν τεχνικό Μάριαν Ράντα, έχοντας στα υπόψιν τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος βρίσκεται σε πίεση (όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν) στα Πηγάδια. 

«Υπάρχει και η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είναι υπό πίεση στην Ξάνθη. Αν απολυθεί από την ελληνική ομάδα, είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει με τη Ραπίντ» σημειώνει το ρεπορτάζ. 


Λέτε οι Ρουμάνοι να πέσουν ξανά μέσα…;
 

Μια φορά ακόμη και ο πιο φανατικός οπαδός του κόουτς Λουτσέσκου στην Ξάνθη, δύσκολα θα του… συγχωρέσει μια τέταρτη ήττα σε πέντε συνολικά παιχνίδια στο τιμόνι της Skoda. 

Πόσω μάλλον ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος δεν ανήκει σε εκείνη την (προς εξαφάνιση) «πάστα» ελλήνων παραγόντων, οι οποίοι διακρίνονται για την προπονητική υπομονή τους. Σωστά...; Σωστά!



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: